presla ma chut na sex s mojim priatelom?

henyy

preco musi byt antikoncepcia vsetkemu na vine ?
ja ju berem 10rokov
pri byvalom s ktorym som bola 7 rokov ma tiez presla chut na sex, vtedy sa mi konecne rozsvietilo v hlave a dosla som na to ze ho nemilujem a vobec ma nepritahuje !!!

AdamKrt

cica987 Včera 23:43 -

no a tu je problem. Ked chces brat antikoncepciu, ktora vyvolava umele hormonalne stavy, tak sa nediv.

Skus napr. Pharmatex krem, chemicku antikoncepciu.

Inak, ked budes uzivat inu antikoncepciu, tak mozes byt na tom istom. Nie som zastanca hormonalnej antikoncepcie.

Ak budes tie rady kombinovat s dalsou hormonalnou antikoncepciou, mozno Ti to pomze, ale mozno nie. Umele hormony vedia narobit dost komplikacii a tak Ti to nemusi pomoct.

AdamKrt

cica987 - co myslis, tie caje ? Kupil som vsetko v lekarni. Ak to nebolo, tak to objednali.

Este by som dodal, ze doplnanie jodu - napr. vo forme Kelpu - vytazok z morskych rias bohaty na organicky jod, moze byt tiez prospesne. Jod pomaha stitnej zlaze, ktora produkuje hormony a tie riadia aj chute na sex. Vseobecne ma cca 97 percent statov bez mora nedostatok jodu v strave. Jod byva najviac obsiahnuty v plodoch mora a to sa u nas moc nekonzumuje.

Plus, ked mas dostatok enzymov, vitaminov, tak staci trochu stimulacie a ides zdiviet... :)

cica987

AdamKrt, ďakujem za radu. Hneď zajtra sa po nich poobzerám. Nájdem to v Bioobchodoch - Biopotravinách, alebo ich radšej kúpiť cez net??
Chcela by som opäť začať brať antikoncepciu, ale inú než som brala. Myslíš že to nebude vadiť?

J111

Ked si das ine jedlo, tak sa tazko na tom nieco zmeni. Aj moja zena prestala mat chut na sex so mnou, ano, vyriesila to salamunsky, rozviedla sa so mnou:D Ber si priklad. Na co ti bude, ked budete len prezivat?

akinom007

cica987/ 3 mesiace je kratka doba aj som po vysadeni antikon. zbadal prve naznaky chiuti az po pol roku a riadnu chut ako som mavala kedysi pred zacatim uzivania , tak ta sa mi vratila az rok po vysadeni

AdamKrt

cica987 Dnes 20:23 - skus vyssie davky vitaminu C a potom klasicke davky Zinok, Selen, vitamin E, betakaroten. K tomu enzymy - jablko, papaja, ananas.

Mozes este doplnit caje Lapacho + Catuaba. Pripadne do jedla si pridat aj Macu.

Plus treba nejaku stimulaciu - slovnu a k tomu masaz tela a erotogennych zon.

Po tom sa budes skriabat po stenach :)

cica987

Ja som kvôli tomuto vysadila antikoncepciu pred 3 mesiacmi.. a stále nič. Stále nemám chuť. Aj keď sa ku mne priblíži, odbijem ho. Už som mu povedala nech ma nechá tak, že keď budem chcieť, tak sama začnem. Včera po vyše 2-3 tyždňoch sme mali sex.. ale už zas nemám žiadnu chuť :-(( je mi z toho doplaču. Keby nebol taký trpezlivý.. iný by ma už dávno poslal kade ľahšie :-( Brala som antikoncepciu vyše rok a pol, a chuť ma prešla až po roku čo som ju brala. Tak nejaký iný spôsob ako ju prinavrátiť??

User_37597

ked ma clovek problem tak by ho mal riesit..ak ju nevysadis neriesis svoj problem a tym padom nechapem co robis na tomto fore.
je tolko inych metod ako sa inak chranit.ale vsak je to tvoje telo,tvoj problem zo sexom.