Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

výživné na moju sestru

Príspevok v téme: výživné na moju sestru
ikuska

Dobrý deň, vzala osm si sestru do osobnej náhradnej starostlivosti. Ja mám 22 a ona 11 rokov.Súd sa konal 12.8.2011 a výživné je určené od 12.9.2011.Od vtedy som nedostala od rodičov ani korunu na výživné. Včera som bola podať tresné oznámenie na oboch na zanedbanie vyživovacej povinnosti. Vraj mám čakať 3 mesiace od dnes( do júna) a potom požiadať o náhradné výživné. Chcem vedieť či mi potom doplatia od toho septembra? A koľko? Otec maloletej mal prispievať sumov 80e a matka 30% životného minima, čo je okolo 26e.
Za odpoveď ďakujem!

ikuska

no niekto mi radil aby som sa vykaslala na cakanie 3 mesiacov pokym prejde ,,ten cas´´ a sla za exekutorom
len ja viem ze on nic nezmoze a oni nic nezapatia
mne ta uradnicka nehovorila najskor ze budem musiet cakat 3 mesiace...
ich nezaujima ci ten clovek tie peniaze nahodou aj nepotrebuje
toto nase sudnictvo policia a socialky pracuju asi ako s inej dimenzie
kde sa clovek musi stale cudovat

lost

prosim daj aj vediet, ako to dopadne ;)

presne na toto som zvedavy, ako si stat a sudnictvo plnia svoje povinnosti.

mimochodom, mali by ti vyplatit vsetko PLUS UROKY z omeskania (na tomto by som trval, co najbesnejsie potrestanie, ak je to legalne mozne)
ono totiz, ak sa dlh dostane nad istu hranicu, nikdy ju nesplatia (lebo nestihaju splacat uroky)
a myslim ze by im to patrilo.. hold, ak svinska taktika, tak poriadne :)

drzim palce..

3nttt

aha...ale ty pises ze ste uz mali sud.tak to by ti mali vyplatit myslim vsetko. oni boli pred tym dohodnuty len ustne.

3nttt

ahoj!myslim ze vysudis vyzivne len od datumu kedysi podala trestne oznamenie :( nedavno toto riesila moja kamoska a viem ze to bola takato nejaka debilina :( predpokladam ze ta to neprekvapuje