žiak ukradol učiteľke peniaze

Príspevok v téme: žiak ukradol učiteľke peniaze
nevada000000

prosím, napíšte svoj názor na to, akoby mala moja kamoška (učiteľka ZŠ) postupovať, ked jej žiak (na 99,99% vie ktorý) ukradol z kabelky peniaze, ked sa akože vypýtal na wc, kým boli vonku na ihrisku. Zobral síce len drobné (cca 5 eur), ale ide o princíp. Ako si to vybaviť s tým chlapcom, kedže dôkazy nemá, ale presne vie, že to bol on. Zatial to nechce riešiť s riaditeľom ani s rodičmi. Čo by ste robili?

nevada000000

No ten ziak je cigan. A je to nabeton pravda, lebo nikto iny tam vtedy nebol len on a je to taky typek. Všetkých žiakov práveže konfrontovať nechce, učí v malej dedine len pár mesiacov a nechce mať problémy, ak by sa to rozkríklo (lebo deti by si to určite nenechali pre seba).

xdanielax

ja myslim, ze to nie je spravne riesit pred celou triedou stylom "nech sa prihlasi vinnik". To nikam nevedie. Skor by mala pred celou triedou povedat, ze sa jej stalo to a to, a ze ju to mrzi, pretoze verila, ze si so ziakmi rozumie a veri ze sa to uz nebude opakovat .... nieco v tom style. Samozrejme, sledovat spravanie ziakov, ale zase nie tak, ze si na dotycneho "zasadne". My nemozme vediet, aky mal k tomu doovd a ci to naozaj spravil. Samozrejme, ak by sa to opakovalo a bol by to znova dotycny, riesit to s nim, ale osamote. Rozhodne nie pred celou triedou.

bingham - velmi primitivna otazka, to by som necakala.

jankaaaaaaaaa

nech si zvvola vsetkych ziakov a spyta sa ich kto to spravil , zeby bola rrada ak by sa priznal a nech nezabudne poznamenat ze ma tusenie kto to spravil. pre toho ziaka to bude dostatocny trest. teda hanba