Mam divneho priatela....myslim to vazne.Chodime spolu takmer rok a naši ho pozvali na narodeniny otec ma 50ku.Nikdy predtym ho nevideli,chcu ho spoznat.Doteraz bolo všetko ok a on zrazu vybuchol že nanho tlačim.Dalsia vec je.....že prave zistil že ma....nemiluje....mam mu dat čas.Citim sa ako by ma buchli kladivom po hlave
divny priatel
Ved ti jasne povedal ze ta nemiluje tak co tu chces este riesit?Laska sa neda vynutit a tento chalan za to ani nestoji.Urcite by som mu nehovorila ze sa ma to dotklo a podobne keci ved ked ma kus rozumu tak to vie aj sam ze ti to dvakrat prijemne nebolo.Tento chalan to s tebou vazne nemyslel takze ruky prec od neho.Treba si zachovat hrdost a nedoprosovat sa viac.No a pokial ide o ten pripad ktory spomina Katarinna tak podla mna to nie je to iste,to ze sa niekto este neciti na zasnuby z neho nerobi blbca.Je to velky zavazok a ten chalan je mozno len nezrely na manzelstvo este alebo sa jednoducho boji velkych zavazkov ale nevidim v tom nic zle.Treba mu dat len cas aby jej sam navrhol tie zasnuby.
poloz si otazku ci ti stoji za stratu casu,zivot je predsa kratky...
Monika a kde sa dajú nájsť tí lepší? Myslím že veľa báb by si potešila odpovedou
Moja kamoška povedala svojmu čo s nim chodila už 3 roky pred otcovou 60 či by sa nezasnúbili rovno na tej oslave a on len : NIE. Takže asi je to tak isto. Možno sa bojí a možno je len blbec.
proste mu povedz, nech sa ti ozve az ked bude mat vo veciach jasno... podla mna to bol len idiot co ta vyuzival a teraz ked videl, ze by to mohlo byt vaznejsie, tak zaradil spiatocku... nechaj ho tak a najdi si lepsieho...
preboha nie! nič také mu nehovor,len by sa ti vysmial, nestrápnuj sa, ak nie je blbý sám musí vedieť že sa ťa to muselo dotknúť
Ak ti na ňom skutočne moc záleží, povedz mu, že sa ťa to veľmi dotklo a že ak to s tebou myslí vážne, nech sa ozve. Dovtedy by som s ním nechodil. Bolo by dobré vedieť aj o jeho záujmoch a prípad. "iných" vzťahoch. A zvlášť v tomto prípade by som sa do manželstva moc neponáhľal.
Podľa mňa to s tebou vôbec nemyslí vážne.Mal sex a pocit,že ho miluješ a nepodvádzaš,ale nič viac s tebou nechce.Takýto chlap sa cíti veľký hrdina-ty mu patríš,kedy chce on ,ale on tebe nepatrí.Neplánuje s tebou nič.Už tobôž nie spoznávať tvojich rodičov.Veď čo sa bude na nich škeriť,keď on s nimi nikdy nič nebude mať.A jasnačka,že to cíti ako tlak,veď zoznamovanie sa s rodičmi je zaväzujúce.Ruky od neho preč!Nájdi si niekoho,kto ťa bude skutočne ľúbiť a nie len používať.Veď "zistil",že ťa nemiluje,tak čo ešte riešiš?Nechaj ho ísť....
PS, aspon vieš koho máš pri sebe a ze sa nemaš na neho nejak extra viazať