Chcela by som sa spýtat či neviete o nejakych dobrych receptoch dietnych lebo tie moje jedla tuniakovy šalat mozzarela zemiaky ryža, .. mi už lezu na nervy lebo nič ine neviem čo dalej vždy potom sa nato vykašlem lebo nedokažem nahradit to moje zvyčajne jedlo teply obed niečim nizkokalorickym .. teplym.
RECEPTY NA CHUDNUTIE MOJE DIETNE JEDLA SU UŽ TAKY STEREOTYP ŽE PRI TOM ZLYHÁVAM
stale ma zaraza, ako si niekto dokaze mysliet, ze dietou schudne. inak povedane - nebudem prijimat dostatocne mnozstvo energie, tak schudnem.
je to najvacsi a najcastejsi omyl, spomenuty uz milionkrat lekarmi, vedcami, odbornikmi na zdrave stravovanie, vyzivu, fitness... a napriek tomu to ludia stale robia zas a znova.
takze mila xill - kym sa nebudes hybat, a tym pohybom myslim sakra poriadny pohyb, ziadna ziadna sebegenialnejsia dieta ti nepomoze.
chudnutie na idealnu hmotnost (z nadvahy) je proces ozdravovania organizmu a nie cieleneho ochudobnovania o ziviny a potrebne latky!
mozes jest svoje bezne obedy - ale pridaj tolko pohybu, aby si to spalila, plus nieco naviac, aby telo po trosicke uberalo aj z toho, co chces zhodit.
pokial si vyberies telesnu aktivitu, ktora ta bude bavit, tak mozes jest co ti chuti. a je jedno, ci to je plavanie, volejbal, bicyklovanie alebo sex.
kukni si 90-dňovú diétu, sú tam recepty na každý deň. mňa odrádza jedine to, že sa mi ich nechce robiť,ale ako inšpirácia....
alebo iná možnosť: jedz čo ti chutí, ale v menších porciách a doplň to radšej zeleninou
Napr. take dobre pomastene lokse zemiakove:D