RECEPTY NA CHUDNUTIE MOJE DIETNE JEDLA SU UŽ TAKY STEREOTYP ŽE PRI TOM ZLYHÁVAM

Magy

stale ma zaraza, ako si niekto dokaze mysliet, ze dietou schudne. inak povedane - nebudem prijimat dostatocne mnozstvo energie, tak schudnem.

je to najvacsi a najcastejsi omyl, spomenuty uz milionkrat lekarmi, vedcami, odbornikmi na zdrave stravovanie, vyzivu, fitness... a napriek tomu to ludia stale robia zas a znova.

takze mila xill - kym sa nebudes hybat, a tym pohybom myslim sakra poriadny pohyb, ziadna ziadna sebegenialnejsia dieta ti nepomoze.

chudnutie na idealnu hmotnost (z nadvahy) je proces ozdravovania organizmu a nie cieleneho ochudobnovania o ziviny a potrebne latky!

mozes jest svoje bezne obedy - ale pridaj tolko pohybu, aby si to spalila, plus nieco naviac, aby telo po trosicke uberalo aj z toho, co chces zhodit.
pokial si vyberies telesnu aktivitu, ktora ta bude bavit, tak mozes jest co ti chuti. a je jedno, ci to je plavanie, volejbal, bicyklovanie alebo sex.

Loveme

kukni si 90-dňovú diétu, sú tam recepty na každý deň. mňa odrádza jedine to, že sa mi ich nechce robiť,ale ako inšpirácia....

alebo iná možnosť: jedz čo ti chutí, ale v menších porciách a doplň to radšej zeleninou