kto je na tom poddobne ako ja.Nebaví ma žiť a som z toho zúfalá.Píšte mi na mail.
Hľadám niekoho...
Ved heej, ale vieš ako nikdy nevieš, kto ako myslí svoje slová vážne atd...
Ale usmievať by sa mali všetci a viac to hej :)
Fero M.
netvrdim ze to mysli vazne, resp. jej problem je vazny, len som skusil zvolit uplne opacny pristup ako by volila vacsina.
pohybujem sa tu uz treti rok a stale dookola to iste, tak menim pristup :P neviem ale ci spravne :)
ono je lahke povedat "bicykluj sa" niekomu, kto to zabudol, lebo nas ucia ze "bicyklovas sa nezabudnes", ale to je nie tak celkom vzdy pravda mimochodom, mno a usmievat sa tiez da zabudnut (no znovu naucit tiez ;) )
Optimista
myslel som to ironicky, pretoze napisala "nebavi ma zivot" tj, uz ju nic nedokaze zamestnat natolko, aby ju to bavilo?
pochopil som to ako, ked sikovny student matiky povie, uz ma nebavi velka nasobilka (proste je to pre neho hracka... a tak ho to nudi, nebavi)
nechapem ako moze niekoho prestat bavit zivot, i ked da sa to pochopit, staci dlhodobejsia smola zlych udalosti, cize vdaka spolocnosti ludi v jej okoli a uz je na svete problem.
a potom vinu samozrejme hazdu na nu a nie na seba, pokrytecke :) (tym myslim predovsetkym najblizsich ludi..)
Lost, možno ak raz zachrániš život niekomu, kto ti pošle to čo ona píše smskou, alebo ti zavolá, tak potom pochopíš, že to sranda nie je! A ver mi, že ťa to potom donúti sa zamyslieť
lost, zúfalstvo a osvietenosť sú dva rozličné pojmy...
iamnothing, kolko máš rokov? ak si zrelšieho veku, môžme to prebrať, hoci aj osobne...ak si - násťročná, tak to vyplač do vankúša, prejde...
co ta k tomuto priviedlo?