Ahojte, napiste mi Vas nazor prosim Vas... Akykolvek aj ked som si vedoma, ze nebude priliz pozitivny na moju osobu.
Pokusim sa co najlepsie opisat moju situaciu. Zoznamila som sa s jednym chalanom, z mojho pohladu to bola laska na prvy pohlad, hned sme si spolu zacali stretavali sa bolo to krasne, dokonca sme pri sebe aj spavali aj ked nebol sex ja som zo zdr. dovodov nemohla, netlacil na mna bol mily, pritulny bolo vidno, ze si vychutnava kazdu chvilu somnou sex bol az po 1.5mesiaci... Stretavali sme sa kazdy den, bolo nam krasne a ja som ho mala coraz viac rada... Na zaciatku som sa ho opytala, ci ma frajerku povedal, ze nie... Stretavame sa v podstate doteraz, ja stale u neho spavam kedze ja byvam s rodicmi... Ale vobec to nie je oficialny vztah, nie som jeho frajerka, pretoze on vraj nie je na vztah pripraveny (po rozvode a inych ziv. komplikaciach), ja na neho netlacim, no par krat mi to uz liezlo na mozog a chcela som to ukoncit, no vzdy mi daval najavo ako mu velmi chybam... Ked som u neho pouzivam jeho PC, mam kluc od jeho bytu...
Este na zaciatku som sa ho pytala, ci od rozvodu mal taku kamosku ako som ja, povedal, ze ano mal 2 ale ze to nic neznamenalo... O 1 som vedela, poznam ju z vidienia nepotrebovala som sondovat, no vrtalo mi v hlave co ta dalsia potom sa zamotal a povedal, ze mal len jednu a nech neanalyzujem... No ja som vycitila, ze je to jeho ucitelka nemciny kde na nemcinu stale chodil. Momentalne ucitelku uz zmenil asi pred 2mi mesiacmi, no viem, ze pocas nasho vztahu k nej este chodil...
Dnes sa mi stala taka situacia, ze som nakukla do jeho mailu a isla som po vyslovene po tej ucitelke a precitala si maily. Viem, on mi doveroval a ja som ho sklamala a vliezla mu do sukromia... Pisali si, ze si chybaju aj pocas nasho vztahu prve 3 mesiace ako sme boli spolu, dnes je to uz 8mesiacov co sa pozname a vsetko sa to medzi nami zacalo... Ja som z toho uplne hotova, aj ked viem, ze som nemala pravo tam nazerat... Ale co si mozem mysliet? Ze s kym si co pise aj pocas nasho vztahu? Som z toho uplne mimo a dakujem kazdemu za nazor............
Napiste mi Vas nazor...
Myslim, ze teraz si uz nepisu neboli tam ziadne take maily ani k nej nechodi... Momentalne je akoby len moj... No moj ako moj, vsak? ... Ranilo ma, ze s nou v podstate vztah udrziaval aj ked sme si uz spolu my dvaja zacali...
No v podstate ja som ho poznala len 3mesiace a este si spolu pisali, viem, nemame oficialny vztah - ale uznaj, sme spolu denne kazdu noc spolu spime, pocas dna mi niekolko krat volava... Ja mam pocit, teda dufam, ze to prerasta do vztahu a on si uvedomi, ze ma lubi lebo mne sa nezda, ze by toto vsetko robil len tak nejaky chlap... Je to len moje domyslanie, alebo len potrebuje niekoho pri sebe? Povedal, ze tie predtym nic pre neho neznamenali... Ked ja k nemu nechodim, pretoze to chcem ukoncit, hovori ako mu chybam, ze chce byt somnou...
nie je na vztah pripraveny, dostatocna veta na to, ze nemozes nic ocakavat, zrejme strata casu
Este chcem dopisat, ze ako som si to precitala som od neho doslova usla, zobrala som si vsetky svoje veci a ani som mu nedvihla telefon. Nedokazem sa pred nim pretvarovat, ze o nicom neviem. Mam sa priznat? Neviem co mam robit, co si mam mysliet?
tazko povedat co si mas mysliet o tom a ako mas konat.
mozes si len domyslat ci za nou bol ci za nou chodi alebo to len ostalo pri pisani.
mna by to rozhodne nastvalo a velmi by ma to zasiahlo ale tak neviem ako to bdues brat ty kedze nepoznam tvoje zmysalnie a teba samotnu.
myslim si ze pokial nemas jasny dokaz ze to aj nieco viac znamenalo co jej pisal-nechaj to tak.
No ale ako si napísala on ešte neni na vzťah pripravený, tak o akom vašom vzťahu to rozprávaš? Písal si s ňu vtedy pokračuje to aj doteraz? Možno k nej cítil niečo silné, ale ako si napísala vymenil učiteľku...tak čo riešiš? Nemáte plnohodnotný vzťah tak mu nerob žiarlivostné scény.