Co si myslite o modernych reklamach? Su vobec robene pre normalnych ludi, podla Vas? Vsak taka: pausala pausalalala Vsak to je jak pre debilov.
Reklamy
Vsak co, mozeme si s nimi zaspievat aj my, ak sme debilni, pausalala pausalalala pausalalala. Na nervy. Mali by tu reklamu stiahnut z obehu.
inko sorry ale ja by som ich tak zbila tych debilov :D
J111 tak pre tých 9 centov by som zabíjal aj ja, po-se-kun-dách:-)))
reklamy sú silným marketingovým nástrojom, som rád, keď príde nejaká nová a vyrazí mi dych:-) nechápem, kam tí ľudia na tie nápady chodia... najviac sa mi páčia VUBkári
Ale čo sa týka tých reklám od orange-u s čekovským a spol tak nechápem ich pointe, asi som debil:-)
ojka ako dopadla zápočtovka?:-)
A volame za 9 centouuuu:D Dalsia blba reklama.
bibisa, co siiii...ti dvaja chlapi z VUbky su super :D ja nepozeram telku casto, takze ani tie reklamy nemam az tak velmi okukane, ale tychto dvoch nezmarov si pozriem aj dobrovolne
ale u man vyhrava toto: www.youtube.com
na zdravie:)
a co toto ?
no uz minule som sa nad tymto zamyslala ze ja uz ani nepamatam kedy som naposledy videla normalnu reklamu.
zoberme si taky t-mobile/telekom ci co to chce byt:
reklama s dedem mi asi na 2x uz liezla na nervy o kikus ani nehovorim a potom bola este jedna s nejakou babou v autobuse ci elektricke ktora mi tiez zvysovala tlak na 200.-toto je ona www.youtube.com
orange:
antitalent,vianocka ci hovno ci co to malo byt,pausala,sal,vsetky tie vianocne ako pada sniezik pada alebo das mi darcek. vsetky mi liezli krkom a aj budu.
VUB:
henty dvaja debili mi uz tiez lezu na nervy s tymi ich hlaskami brona a pod. a dokonca ja tie reklami na flexihypoteku ci co to bolo s tou prackou,autom mi tiez liezlo na nervy aj ekd som si v jednej zahrala komparz.
a tie uchvatne reklami na vlozky ani nehovorim kde ta partia zien spieva ake to je uzasne si dat vlozku :D
neviem kto to vymysla ale keby ho stretnem tak mu dam taku bombu do tej jeho tupej hlavy :D
haha, neviem lost, kym som tam bola ja, nikto nevstal :D