ahojte je tu nejaka tyrana zena? proste myslite ze psychicke tyranie,ked vas muz uraza a zhadzuje sebavedomie prejde aj do napadnutia fyzickeho?
Psychicke tyranie v byte
No psychické týranie je horšie a ťažšie sa dokazuje, keď treba. K fyzickému týraniu je už len krôčik,ale ešte nič nie je stratené. Treba sa otvorene porozprávať s partnerom, keď to nejde, tak sa skús s ním jednoducho nebaviť a ignorovať ho. Dávam mu tak najviac 2 týždne a bude mäkký. Treba na vzťahu neustále pracovať, nie je to samozrejmosť. Aj ja mám niečo podobné a snažím sa to brať z rozumom, mám 3 deti. Ale ak by to bolo na nevydržanie, tak sa dá odísť...
Ahoj,mne manzel tiez nadava... sme spolu dlho a stale ho lubim.Viem, ze by som mala od neho odyst,ale stale dufam v lepsie. Neviem si predstavit zivot bez neho.Su dni, ked je vsetko super a som stastna... preto stale dufam.
Niekedy je psychicke tyranie horsie ako fyzicke... A ano, moze to prejst az do fyzickeho ublizovania. Viem, ze si teraz neveris a myslis si, ze si na manzelovi zavisla, ze bez neho neprezijes, ale opak je pravdou. Tu bez nejakych zbytocnych okolkov existuje iba jedna moznost a to ROZVOD. Mas 2 moznosti. Bud sa s nim rozvedies teraz a predides zbytocnemu peklu, bolesti a strateneho casu v zivote, alebo ostanes s nim, medzitym ti rozsliape osobnost, bude ta dennodenne mucit a az potom sa snim rozvedies. Takze tu nemas nad cim premyslat. Zachran si zivot uz teraz, kym to nezajde az do krajnosti...
co ho chces zmlatit? :D