Strata panenskej blany po prieniku prstom-sex

Príspevok v téme: Strata panenskej blany po prieniku prstom-sex
klok

No, keďže sa už dlho "hádame" s partnerkou o tom, či ešte stále je panna alebo už nie je (ja tvrdím, že už nie je, ona tvrdí, že ešte stále je), tak sa už spýtam, lebo sám som zvedavý ako to vlastne je. :D

Povedzte mi moji drahí, skúsenejší, skúsenejšie.. keď tam vsuniem celý prostredník je možné, aby ešte mala blanu?
Sex sme spolu ešte nemali.

Vďaka za odpovede. :)

wreck

och. dievca je panna dovtedy, kym nema sex. a tym myslim ten klasicky - ftak vo vagine. kym to nema za sebou, je panna. kadejake blany, krvacania a podobne zbytocnosti su uplne irelevantne.

nemas sancu to z nej zistit. sama ti musi povedat pravdu.

takze tolko teoria a tu mas teraz domacu ulohu, na precvicenie ziskanych poznatkov. :))

dievca sa milovalo prvykrat vo svojom zivote s chlapcom vo veku 18 rokov. malo s nim vaginalny styk. neskor sa rozisli. vo veku 22 rokov dievcatu preskocilo a nechalo si urobit rekonstrukciu panenskej blany vo svojej vagine, pricom za cely cas od rozchodu nemalo staleho partnera, ani nebolo promiskuitne. vo veku 23 rokov sa spoznalo s novym chlapcom, s ktorym vo veku 24 rokov zacalo sexualne zit a mavat s nim pravidelny vaginalny styk.

a) bolo dievca pannou vo svojich 17-tich rokoch?
b) bolo dievca pannou po dovrseni svojej dvadsiatky?
c) bolo dievca pannou na svoje 23. narodeniny?

spravne odpovede dnes vecer o 22:00.

(kto je zvedavy, tak vo veku 27 rokov sa zobrali, a ak naozaj existuju, su spolu doteraz. :)))

klok

Veď to áno. Takto to ja beriem, vedel som, že som sa mal lepšie vyjadriť. Viem, že po sexuálnej oblasti panna je. Len som chcel vedieť, či je ešte možné, aby mala blanu po tom, čo som tam mal celý prst.

sweater*

ked ste spolu nemali este sex je panna, panenska blana je len taky akoze symbol panenstva, moze sa jej pretrhnut aj na jazde na koni napr.

AndyBang

Dá sa určite stratiť takto panenská blana. Prednedávnom prišla kamarátka takýmto spôsobom o panenstvo. Ale tiež sa to nemusí stať.
Takže aj tak ti neviem povedať kto z vás dvoch má pravdu. ;)