Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

- 20 kilov do leta. Pridá sa niekto?

xdanielax

:))))

kazdopadne rozhodnutie schudnut je dobre. 20 kil schudnut je tiez dobre. Ale nie do leta tohto roku.

buchticka - ak sa do toho pustis spravne, buduce leto budes taka kocka, ze ta nikto nespozna!

marijam

Baby nehádajte sa!! Nech nám napíše aký má jedálniček..ako by ho chcela zmeniť..my jej s tým pomôžeme a bodka..žiadne hádky ani nič nech tu niesú. Rozhodne nechceme aby chudla rýchlo..Nuž a keď chce je to len a len jej rozhodnutie..a my jej v tom už nezabránime...

maruska123

dana nie ved jasne nech schudne, ale preboha nie tak vela za tak kratku dobu

keby napise ze chce schudnut za 1 rok 20 kg, tak jej nepoviem nic, ale do leta?

watermelon

asi nechapem
82 minus 20 je 62, pri jej vyske je tam aj tak rezerva... nie kazdy hned musi byt a chciet byt anorektikom. kazdy ma vlastny rozum.
teda ja mam 172 cm a vazim medzi 51 a 53 a v ziadnom pripade sa neradim medzi ppp. jem kolko vladzem, nevraciam, ked nemozem nejem, skratka jedlo u mna nezohrava ziadnu vyznamnejsiu rolu.
nevieme o nej nic, takze sudit ze ak schudne bude mat ppp problemy sa mi nepozdava, okrem toho prisla hladat podporu a nie nadavky a odradzanie... len som napisala ze sa to da na margo osob ktore jej pisali ze sa to neda...

dana660xz

maruska a co jej ty odporucas? ostat tlsta? ved to dievca potrebuje podporu, a vy jej tu len nadavate a ukazujete jej, ze sa to neda. buchticka da sa to, asi nie do leta, ale da! nenechaj sa odradid a neskusaj diety, citaj vela o zdravi a uvidis, ze to pojde zdravo. a kukni si aj "jste to co jite" chodi to na prime, doda ti to sily, uvidis.

maruska123

watermelon ano da sa to, aj ja som schudla zdravou stravou a postom vyse 10 kil za par mesiacov, len skoda ze aj s naznakmi PPP...lebo ked dievca zacne chudnut na svoju vysnivanu vahu, tak ver tomu, ze len tak sa nezastavi a potom jej aj 50kg bude vela...takze len tak dalej, povzbudzuj ju...