kamoska

Príspevok v téme: kamoska
NiKa21

neviem preco ale vadi mi priatelova kamaratka,neni to jej spravanim (spravanie ma mile a ja by som si snou skvele rozumela) ale tym ze snou spal.I ked povedal ze to nic nebolo ze to pre neho nic neznamenalo a ze ma teraz priatela aj ona tak nemam dovod ziarlit.Ale vadilo mi ked mu napisala lubis ma ? a on jej odpovedal ze samozrejme (mne totiz vravy ze ju ma rad jak sestru) ale nestalo sa to raz co mu pisala lubim ta atd.alebo sa stretavaju,a mala ist dokonca za mna aj na jeho stuzkovu kebyze nejdem ja. co ma dost zarazilo.A druha vec moj frajer je dost ziarlivy a ku mne nepripusti ziadneho chalana nemozem ziadnemu chalanovy pisat steklive spravy,ale ked som sla do jeho sprav jej tam ponukal ANAL a ja len ovarena kukam ze v pohode....aky mate na to nazor ?

Anny3

Maruška..máš pravdu,tiež by som sa naň vysrala,je to primitív,ten kaktus v zadku sedí..baúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!

alenka_maxova

zrejme ste len teraz obaja prekrocili vek 18 rokov, co? Nuz, ja by som takuto "sestru" nezniesla u priatela a to mam daleko viac ako ty. Vobec to ich "lubim ta" nie je normalne, nieco take sa nehovori len tak, toboz nie niekomu, s kym sme spali, s kym uz nie sme a mame noveho partnera. Jednoducho si ujasnite vsetci traja o co komu ide a basta...

vitali

Neodoslalo mi pôvodný komentár :( To som sa pýtala, lebo som tomu neporozumela.
Takže nečudujem sa, že sa ti to nepáči. Máš dôvod. Nenechaj sa ním obalamutiť, alebo presvedčiť, že je to normálne, on ťa klame, nie je k tebe úprimný!!! Ked takto udržuje vzťah s jeho kamoškou a dokonca jej dáva návrhy na sex, to je choré. Chceš počkať, kedy ťa s ňou podvedie? :( Ako dlho ste spolu? Vykašľať sa na to, či je ona milá. A to, že s ňou spal a nič to neznamenalo, tak to určite. Tým návrhom na sex to len potvrdzuje.

NiKa21

Nie nepisem nemam dovod.Len vravym ze to mam v podstate zakazane.Mne vravy ze sa zmenil.A ze ma nechce opustit.Ale ten vztah medzi nim a nou sa mi nelubi,vsak on jej hovori uplne vsetko,jak sa hadame dovod preco sa hadame.

vitali

Nika, ja sa čudujem, že si ešte s takým neverníkom a že sa tu pýtaš na názory. To je jasný kretén. Ten nemá daleko od toho, aby ťa podviedol! Ako sa dokážeš pozrieť na neho? Ti nie je z neho zle?
A to s tými šteklivými správami, to znamená, že ich tiež vypisuješ chalanom, keď frajer nie je pri tebe, či to ako mám chápať?

NiKa21

ked on povie na vsetky byvale ze su to kur** a ja poviem podla mna aj ona taks i ju obhajuje alebo to je jedno on si ju brani vo vsetkych smeroch. daval jej balit aj moj darcek