Senna nadcha

71gloria

Homeopatiká sa podávajú v minimálnych dávkach, preto je vhodné, aby sa užívali 1/2 hod. pred alebo po jedle. Kvapky sa kvapkajú priamo na jazyk, granulky či tablety sa nechajú v ústach pomaly rozpustiť.Našla som takúto stránku: www.putnici.sk

mimkax

ÍSŤ NA ALERGOLÓGIU.AK SI ALERGICKÁ,ZISTIA TI,NA ČO A ZAHÁJI SA PATRIČNÁ LIEČBA.NASADIA SA TI LIEKY A BUDEŠ MAŤ POKOJ :-) AK SA ALERGIA NELIEČI,POSTUPOM ČASU SA MôžEš DOPRACOVAŤ Až K ASTME..

RNG

Mnohe enzymy vedia vycistit telo od alergenov.
Bromelain sa nachadza v cerstvom ananase. Ako enzym sa nici zahriatim nad 52 stupnov celzia zhruba.

Ale alergia sa casto zacina uz na slizniciach. Takze tam pomoze hlavne antihistaminikum(hlavne Quercitin), teda funkcia doplnkov znizit vylucovanie histaminov.
Uprednostenie vytazkov je z dovodu udrzovanie rovnomernej hladiny tychto latok v krvi- tj rozdelenie na viacej davok za den, presne graduovanych, nie raz viac raz menej raz nic.
Hodne priznakov sa da ulahcit specialnou hygienou. Po navrate domov osprsit sa a vyplachnyt aj nos. Na vlasoch a slizniciach a v ociach usadeny pel sa takto zmyje. Inac z vlasov sa dostane do postele a tam to dychas celu noc.
Obmedzit pobyt vonku v najhorsej sezone. Vysavat byt viackrat do tyzdna dobrym HEPA vysavacom, casto menit vrecka, pripadne si zaobstarat filter vzduchu.

agina

Kupila som si CORYZALIU, stoji to 62,- Sk a ma sa jest kazdu hodinu jedna tabletka - volne rozpustit v ustach. Ma to prejst do troch dni, tak uvidim.

aka som

Odporúčam vyskúšať kombinácie prípravkov z -odkaz odstránený- Nájdeš tam enzýmy Bromelain a papain, ale hlavne dobrý by mal byť Imuno C - prírodný C vit. s qerctínom a bioflavonoidmi. Skús zvýšené dávky.

andr

RNG,ak vies prosim porad,,alebo ostatni.Tu citam od Teba radu,ze pri sennej nadche bromelain,zaujimave zistenie.Ja viem ,ze je to enzym napomahajuci latkovej premene,povedzme je v ananasi.Nestaci jest zvysene mnozstvo tohto ovocia?Syn ma alergiu -silnu na brezu,jelsu,liesku a pribuzne rastliny.Vlastne on to ma diagnostikovane ako astmu,uziva seretide diskus,aerius,mal by aj livostin.Lekar navrhuje od jesene- zimy antialergicku liecbu bud injekcnu alebo kvapkat pod jazyk 3x do tyzdna po 3 roky.POlline,Staloral?Existuje aj ina cesta?Mate niekto s tymto skusenosti?Neviem ci je vhodne pel,materska kasicka a ine mudre rady ani az tak nepoznam.Nechcem ,aby vobec uzival ten kortikoid,ale vraj teraz nie je ine vychodisko,lebo sa naozaj dusil,Alebo je?Poradite MI NIEKTO PROSIM?dAKUJEM PEKNE za vsetky rady a nazory,osobne skusenosti

lorrie

S tou biolampou prosím vás čo? Dávate si ju na nos či kam ňou treba žiariť? lebo ju mám doma a ešte ma to nenapadlo...

agina

RNG a co hovoris na ten liek Coryzalia??? Z tvojich prispevkov vidno, ze si studovany clovek, tak ta prosim o radu.