Cawte nie je tu nejaká baba čo by mala nejaký osvedčený spôsob chudnutia lebo mna už asi porazí od nového roku a ešte aj počas minuleho roku od oktobra sa už marne snažím schudnutť 13kg... Minuly rok sa mi za 3 mesiace poadrilo schudnut zo 62kg na tých 52kg z ktorých som cez leto znovu nazad pribrala a od vtedy milion neuspešných pokusov o chudnutie. Vždy zlihám a po dvoch či týždny sa prežerem nechápem ako som to vtedy dokázala... A už si myslim že som bud psychopat lebo vkuse chudnem myslim na to co zjem, potom nevidim vysledok tak sa prežerem potom plačem že som to urobila a potom snivam ze aka budem krásna chuda a takto do okola a neuspešne. Teraz mam znovu 63kg a chcem do leta cca konca mája do dať na 50kg co je moj uplný sen... mám 173cm ale neznašam svoju postavu takuto ked ja mam just taku blbu postavu ze najviac do bokov a brucha hlavne brucha priberem ... neznasam sa už, nebavi ma ani nakupovat ani starat sa o seba cele dni som podrazdena ani nic ... citim sa ako kus h...a.
zufalosť a chudnutie
baby, ze jej vobec odpisujete, jasny pripad PPP a strhavanie pozornosti na seba
Tebe šibe? Na 50kg pri takej výške, to troška preháňaš...ja mám 165cm a 53kg a som spokojná...
173cm a chceš 50kg??? Paloma nezdá sa Ti to prehnené??? Ja mám 172cm a nejakých 58kg..ale už sa bojím aby som nechudla ďalej..aby som neupadla do nejakej choroby..Takto sa cítim skvele..
Najskôr si urob poriadok v sebe..vo svojej hlave...A hlavne nedrž hladovky, skús papať pekne zdravo..doobeda skôr sacharidy a poobede už zeleninu a bielkoviny..a samozrejme moja cvičiť!! Bez pohybu to jednoducho nejde ;-) Veľa šťastia!!
ahoj paloma to co opisujes nema zo zdravou stravou a zdravm chudnutim voobrc nic spolocneho.si myslis ze je normalne schudnut 10kg za 3mesice??to co si jedla vlastne nejedla?sa necuduj ze si to pribrala to sa vola jojo efekt a to ze sa takto nicis skodi tvojmu zdraviu ani nevies ako.musis chudnut zdravo a pomalsie tak maximalne 2-3kg mesacne aj to je dost.a zas sa chces dat na drasticke chudnutie ??nerozumiem ti preco sa nicis.a teraz pre zmenu za 3mesiace az 13kil??nehnevaj sa ale nechapem fakt ty nerozmyslas o zdravotnom stave?len o kilach??sa uvedom a nemyslim to vzlom prave naopak