Ako efektivne schudnut?

Príspevok v téme: Ako efektivne schudnut?
eva235

Pekny den,

chcela by som vas poprosit o radu,
v poslednych mesiacoch som velmi pribrala ..
mam 17rokov,169cm, a 70kil ..
pohyb ako pohyb mam,zo skoly idem stale domov do kopca, chodim na dlhe prechadzky so psom,v lete obcas behavam,
a vsak-potrebujem do leta schudnut,aspon 10kil? neviem,ani ci sa to da za takyto cas-4mesiace

som ochotna podstupit vsetko :o)
dakujem za rady

p.s. - nepiste mi prosim ze taketo temy tu uz su,nech si prelistujem, nemam cas to vsetko citat,a tuna to budem mat pokope

DAKUJEM

xdanielax

niki - urcite to pojde. Robis dobre, ze sa nechces pustat do diet.
Ale, treba si co-to nastudovat. Nejake stranky tu uz boli spominane. Ja by som doporucila este napriklad sportujeme.sk, alebo aktin.cz ...je ich vela. Ale je dolezite ziskat info, a tym padom najst pre seba najvhodnejsi sposob, ako zmenit zivotny styl.
Zaklad je jest pravidelne - minimalne kazde tri hodiny nieco telu dat. Posledne jedlo si daj cca dve hodinky pred tym nez pojdes spat.

a asi sa tu vsetci zhodneme na jednom:eelin jedalnicek je nedostatocny, hlavne co sa tyka ranajok. Olovrant, vecera nespomina, takze neviem :)

niki 7230

Aj ja mám taký istý problém ako eva, ale ja mám strach z diét, pretože som vo vývine a ako bolo spomínané, bojím sa možných následkov. Ale chcela by som to dať dole cvičením. rozmýšľala som nad švihadlom, behom možno keď sa oteplí ale myslíte si, že keď budem jesť ako "normálny" človek, nemyslím tým jesť o 22:00 saninu ale ani rátať každú kaolóriu tak to pôjde? prosím poraďte mi čo by som mala urobiť :)

eeella

Mirijam , ja viem,ze mi nechcete zle , a toto si vazim co tu hovorite.. :-)
taaaaak , vyzeram uplne normalne.. myslim si :-)skor si telo tvarujem.. cvicim
.. a nejde mi o to aby mi trcali kosti
:-)

sloniatenko

baby maju pravdu je to maalo moc malo.ja mam 165cm a najlepsie som sa citila pri vahe 52-53kg a ty mas len 162cm.no ja by som pri mojich 165cm nechcela mat menej jak 50-51kil.

marijam

No my zas netvrdíme, že to robíš zle alebo čo..lenže si pozri príkladnú BMI kalkulačku..aby si neupadla do nejakej choroby...My Ti zas nechceme zle ;-)
Tebe sa nezdá 45kg na Tvoju výšku máličko?

eeella

ok . netvrdim , ze behat idem po cokolade stale ..
Eve som tu nehovorila,ze ma robit to co robim ja .. bol to len priklad..

marijam

Danka Eeella by si mala pre informáciu pozrieť BMI kalkulačku..
ELA A tvrdíš, že zješ sladké a hneď letíš cvičiť aby sa Ti čokoláda neusadila tam kde by nemala..ešte si náhodou nezabudla dodať, že si trieskaš hlavu o stenu?..tak potom PPP to istí ;-)
162cm a 45kg je až šokujúco málo!!! Tých 53 si mala akurát...A ako naša kolegyňa hovorí počkaj do 20-tky a nečakaj, že budeš zdravá ako rybka :-)

dana660xz

eeella ale ty si podvyzivena , a strasne malo jes! teraz je ti mozno dobre, ale ozvi sa o rok, co mas so zdravim. bola by som zvedava na tvoje krvne testy. o rok uz budes mozno zakladat temu na PPP. mas 16 rokov a nedavas telu potrebne vitaminy a ziviny, v 20tke budes len po doktoroch chodit...

eeella

Eva ,
mam 16r, 162cm a 45 kg
minuly rok v majiň/juni mala 53kg ..
zacala som zdravo jest, - hlavne menej .. nejest sladkosti ( i ked to niekedy nejde .viem ... ) .. ked uz mam chut na nejaku sladkost - DAM SI - nie vela, ale doprajem si .. lenze potom idem behat,brusaky,stepper,bicykel,korcule..proste nieco urobim ,aby sa ta napriklad cokolada neulozila niekde kde by nemala :-)
snazim sa pit , VELA pit .. mineralky,neperlive:-),alebo caje - napriklad biely,zeleny ... :-) iba s citronom,bez cukru
.. ranajky su u mna - biela activia , ochutim si ju skoricou
desiata - banan , bebe keksy
obed - skolsky
doma si casto robievam na veceru dusenu zeleninu , s kuracimi prsiami - na prirodno ..alebo s mozarellou ..alebo len tak:-)
aaaaa od 20:00 ked sa zacinaju vsetky serialy . napr panelak.. a kazdy tam nieco papa .. tak aj ja dostanem samozrejme chut .. tak si dam bud ovocie (jablko,grep) .. zeleninu - mrkvu ..alebo rada chrumem sterilizovane uhorky:-)
pecivo nejem .. skoro vobec .. ale napriklad razny suchar je dobra nahrada:-)
ako vidis.. preslo dost mesiacov. a ja som tak na trvalo dala dole len 8kg:-) ..
drzim palce! :-)