Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Závislosť na vytláčaní vyrážok

Príspevok v téme: Závislosť na vytláčaní vyrážok
jash

Zdravím, viete mi niekto poradiť, čo robiť so závislosťou na vytláčaní vyrážok? Mám s tým fakt problém už niekoľko rokov, ide mi to na nervy a neviem s tým prestať. Robím to väčšinou večer, keď viem, že už nikam nepôjdem a nik ma takú dokaličenú neuvidí. Ale občas to robím rada aj ráno, alebo po párty, alebo keď mám stres, alebo keď som nahnevaná, alebo keď sa nudím. Skrátka robím to často. Viem sa ovládať povedzme pár dní alebo keď som niekde preč alebo na dovolenke, ale inak je to hrôza. Viem, že si poškodzujem tvár, ale keď raz začnem, už s tým neviem prestať. Máte niekto podobné problémy a viete ako na ne? :)

malachitka

tak sme dve. Dnešok padol za obeť. Ale u mňa sa to skôr spája s tým,že nejde len o bezvýznamne pučenie vyrážok,ale ja tým chcem niečo docieliť,aj ked vačšinou márne :-/

malachitka

tak sme dve. Dnešok padol za obeť. Ale u mňa sa to skôr spája s tým,že nejde len o bezvýznamne pučenie vyrážok,ale ja tým chcem niečo docieliť,aj ked vačšinou márne :-/

5319

Ahoj Jash,mam rovnaky problem,uz vela rokov.Neviem ako je to u teba,ci mas aj ine problemy,a ako velmi ta tento obmedzuje v zivote.Ja som vyhladala odbornu pomoc,dnes uz viem preco to robim aj kedy sa to moze stat a ako sa tomu vyhnut,ale nie vzdy to dokazem.Je to sebaposkodzovanie,rovnako ako rezanie,trhanie vlasov a pod.Spravne lieky dokazu tiez pomoct,neboj sa vyhladat psychologa,mozno to znie banalne,ale neskor to moze sposobit vacsie problemy