Modeling...vas nazor ?

Príspevok v téme: Modeling...vas nazor ?
1kolka1

ahojte :) chcela by som sa spytat co si myslite o modelingu...ci s nim mate nejake skusenosti ,chceli by ste to vyskusat alebo poznate niekoho kto je v nom :P Zaujima ma to pretoze by som tento rok chcela ist na elite models look 2012 ale sa dost bojim.. :/ mam 168cm a budem mat 15 rokov. dakujem za odpovede :)

1kolka1

prepaacte :D som sa pomylila :D ani som si to nevsimla :D ma tam byt 178 :DD kebyze mam 168 tak sa ani nepytam :D to by som sa neodvazila :D

dobra vila

Mna to nikdy prilis nelakalo, pritom si ma vybrala jedna agentura na strednej ako nadejnu modelku, lol. Vtedy normalne prisli do skoly - do kazdej triedy a vybrali zopar dievcat.
Ja mam vysku 172 a tiez to nie je na modeling bohvieco, podla mna. Vacsina bab su take lojtre vysoke :). Aj ked neviem, preco by modelkou nemohlo byt nizsie dievca, ved 168cm je na dievca priemerna vyska! Ja ti tiez vravim, ze skus, pretoze nikdy nevies, co sa prihodi, mozno sa niekomu zapacis, budes sa mu zdat zaujimava, a navrhnu ti nieco ine...mozno fotomodelku tvare :)

Lucy369

Ahoj, "kolka!"

Práve včera som čítala, že minimálna výška na modelku je 173. Ale vyskúšať môžeš. Počula som, že už urobili aj výnimky. Za vyskúšanie nič nedáš! A neboj sa! Choď...vyskúšaš. A keď nie, tak nie. Svet sa nezrúti. :)

Prajem Ti veľa šťastia,
Lucia

jankaaaaaaaaa

mna to nikdy nelakalo, aj ked nejake ponuky boli. pre mna to nieje nic zaujimave.
a myslim ze musis mat vysku minimalne 170, ked nie 175