ahojte :). zacinam sice so smajlikom, ale necitam sa tak velmi. v com je problem? citim sa velmi sama a mam obdobia kedy by som bola schopna byt zavreta v izbe a nikam neist...po skuskovom mi robi velky problem vyjst niekam von lebo sa citim neprijemne medzi ludmi...netesim sa zo zivota a to ma stve najviac, chyba mi zivotna energia, aj ked viem, ze mam uzasnych rodicov, ktorych lubim a aj sestru a kamaratky, kamaratov, ale stale mi to nestaci...neviem ci by to vztah napravil, vyplnil to prazdne miesto. myslim si, ze sa musim naucit byt najprv stastna sama, aby som potom mohla niekoho robit stastnym ako mojho partnera...ma niekto tiez takyto pocit zo svojho zivota? poriesili ste to nejako? alebo mam iba jarnu unavu? niektori ludia maju dar sformulovat tak vety, ze dokazu pomoct aj ked iba na par dni alebo hodin tak ak niekto...dakujem a krasny den ak sa niekto docital az tuna ;)
chybanie radosti zo zivota...kde si zivotna energia?
Tak nei si sama, neboj sa, poznám to úplne perfektne...Nie som spokojná s ničím, stále mi niečo v živote chýba, tiež enviem, či by to napravil napr. vzťah alebo čo.neviem ani ja, čo s tým....