Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z gastroenterologického vyšetrenia

Príspevok v téme: Strach z gastroenterologického vyšetrenia
MATOS

Ahoj. Mám strasny strach z gastroenterologického vysetrenia. Teda aspon myslim ze je to to, kde mi idu hadickou, ktora ma na konci kameru do krku. Nemam strach z toho, ze ma to bude boliet ale z daviveho reflexu a celkovo z toho, ze sa povraciam. Mam prehnany davivi reflex a strasne sa bojim vracania. Neviete, ci neexistuje napriklad nejaka pilulka, ktoru by som prehltol a to by vlastne bola ta kamera alebo ci sa neda nejako dohodnut s doktorom ze by mi uspali cely krk aby ma nenapinalo alebo nieco podobne?

elly

nie je to nic strasne...musite prist na lacno, strieknu vam do hrdla sprej aby vam to trosku umrtvili a lahnete si na bok, pod usta vam daju misku, do ust vam daju taku trubicku aby ste nemohli zavriet usta a do tej trubicky vam pojdu tou trubickou s kamerou, ktoru musite prehltnut...je to neprijemne vysetrenie ale nic strasne, pozvracat sa nepozvraciate, ale budete strasne slintat a odgrgavat sa vam bude velmi, ja som priserne grgala a dost som sa hanbila ale pri tomto vysetreni je to normalne, jedine s cim som mala problem bolo, ze par dni po tomto vysetreni ma strasne bolelo hrdlo...

Lulu2011

MATOS - :))))))) to bolo mile, no obavam sa, ze nebude to stacit :))) povedia ti, aby si prisiel nalačno a vreckovkami a jedeš :((( mne je normalne zima, ked si to predstavim, som presne ten typ, ze radsej umrie ako na toto ist

MATOS

No, ja este nemam 18, tak snad to bude stacit :) Ja sa idem povraciat len ked pocujem vracanie a nie aby mi to este aj niekto pomaly vyvolaval. Preto neznasam aj krcnych. Radsej by som isiel k zubarovy ako na to vysetrenie :D

Lulu2011

aj ja sa bojim :( a nie neuspavaju, len deti, sice som pocula, ze niekde aj uspia, ale taka narkoza stoji okolo 200 eur, hm...to radsej vydrzat :))) oni daju taky sprej na umrtvenie hrdla, trochu to pomoze