Ako ste dokazali?
Ako ste zabudli na cloveka,ktoreho ste milovali?
A co se mezi váma stalo? Dělala jsi něco, čím jsi mu ubližovala nebo co? Vztah se z ničeho nic sám nepokazí, nikdy.
laurina prestaaaaaaaaan. vas vztah nebol dokonaly, asi ta nelubil tak ako ty jeho a ked ten vztah skoncil tak nieco natom bude nie? inac by trval doteraz. a ked sa to uz raz takto skoncilo tak naco sa trapit? proste kasli na neho, na toho hajzla co ti tak ublizil, neospravedlnuj ho lebo keby chcel tak je s tebou a miluje teba. a ty sa pre niekoho takeho nemozes trapit. naco? to trapenie ta stoji viac usilia ako zabudnut na neho. prestan si ho pripominat, zahot vsetko co ti ho pripomina. nech uz neexistuje pre teba. najdi si noveho, lepsieho, krajsieho. aj ked si povies ze taky neexistuje, lenze existuje praveze, ale uteka ti to vsetko pomedzi prsty, lebo si zaslepena byvalym
jankaaaaaaa: Není zase pravda, že by vztah nefungoval nikdy. Pokud je problém jen v chováním dotyčné osoby, tak to se dá změnit, pokud opravdu chce a ten druhý věří. Vím, že se člověk dokáže změnit, pokud opravdu chce, sám jsem to dokázal. Jenže já o tom jen nemluvil, já to v sobě měnil.
Milovala som ho tak,ze by som za neho dokazala umriet...vysledok?Koniec...nevysvetelny koniec sposobeny tretou osobou,plac,prebdene noci trvajuce pol roka,depresia,smutok,vycitky
Ja neviem ako si pomoct...ked si uz myslim ze som OK,pride noc a sen s nim...chcem aby odisiel...ale nejde to...je tu...je stale so mnou...
Chyba mi...tak neskutocne mi chyba...
natusa42:
nie si slaboch, len si to ešte raz skúsila. a... oplatilo sa? odpovedz mi, prosím
ked sa vztah skoncil, tak asi nefungoval a ked raz nefungoval a musel sa skoncit, tak by nefungoval nikdy a je zbytocne sa nad tym trapit. proste tak to malo byt
treba sa rozptylit, sport, turistika. treba zacat na sebe tvrdo makat. nie sediet doma a lutovat sa a stale rozmyslat nad tym co bolo. treba si urcit ciel a ist si za nim a snazit sa nieco dosiahnut, niekam sa posunut. to mne pomaha
Pokud vám ten dotyčný ublížil, tak by to mělo jít snadnějc. Člověk by si měl uvědomit, že může být rád, že ho odhalil zavčasu. Pokud ti neublížil, tak nevím.