Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rezanie sa

Príspevok v téme: Rezanie sa
alina

Ahojte...mozno ma pre toto budu vsetci odsudzovat, ale musim to niekde napisat... Je to asi rok a pol, kedy som s tym zacala... zacalo sa to po vymene nazorov s jednou kamaratkou... povedala mi dost nepekne veci... ze som zla, ze sa so mnou kamaratila len z lutosti, a mozno aj mala pravdu :( teraz viem, ze mala.. som zla... v ten den ked som sa vratila zo skoly, mala som chut to uz vsetko skoncit, tak som siahla po noziku a porezala si zapastie... ale nebola som taka silna aby som zarezala moc hlboko... neskor po nejakom tyzdni som to spravila znova... az sa to nestalo mojim ritualom. Ked som bola psychicky na dne, siahla som po noznickach, noziku, ziletke, ihle, a rezala som sa kym mi netiekla krv. Zo zaciatku som potrebovala som citit bolest, no neskor mi to uz bolo jedno. Pacilo sa mi to :( a bolest som uz ani necitila. Snazim sa s tym skoncit. Vyhybat sa vsetkemu ostremu. Citim sa ako sipkova Ruzenka :( Bojim sa, ze to takto bude vzdy...

kv

doubledog co je vselico ? : )

hej mam vysku spravenu :D co je na tom.by ju spravil aj cviceny simpanz keby si sa mu venovala.

normalne ci nenormalne to je uplne jedno. hlavne o nic nejde. a co ta nezabije to ta...... :D

maruska123

kv podla teba sa zdravi ludia (resp so zdravou myslou) rezu? ty si myslis, ze to co robis je normalne? sa zobud uz konecne..keby to je normalne tak to robi kazdy a taki ludia sa neliecia na psychiatrii a aj liekmi..keby ti nic nie je tak sa nerezes...si si ista ze mas skonecnu vysoku skolu?lebo s takymto rozumom-nie som si ista

doubledog

kv
ty si fakt dobra, sa mi lubis, nakoniec tu este niekoho presvedcis, ze rezanie je vlastne nieco, co by mal robit kazdy :)

ja som vyskusal uz vselico, ale k rezeniu som teda este neprepracoval.

kv

samoliecitelka ? :D preco ??

ja nemam choru hlavu uz to pochopte lebo si pripadam uz ja jak debil milionkrat to zopakujem a nikto ma nepocuvate.

no ok ale tak priznavam ze nejsom stastna a neni vsetko tak super. to uz mam tak vzite tvarit sa ze je vsetko v poriadku.

Maros75

kv......ty si samoliecitelka,ze?:)
Vies v com je problem???
Ze pomocou rozumu sa da dosiahnut zlepswnie svojho zdravotneho stavu,ale ak mas choru hlavu,tak pecienka,dvanastornik atd.ti v hlave poriadok nespravia.

lentilkaaa

kv....jasne my sme divny...a ty si v pohode tak sa chod porezat nech ti je lepsie a nech si este normalnejsia ako my vsetci....A ANO SI CHORA A MAL BY TI POMOCT LEKAR ALE NEDA SA POMAHAT NIEKOMU KTO SI POMOCT DAT NECHCE

kv

jezisi ja nepotrebujem psychiatra. nejsom psychicky chora .
okrem toho co bude sa so mnou bit ze ne nesmies ? :D
tu ste taki divni seci :D