prosím aké preháňadlo hned zaberie aspoň do hodiny =) malo by byť ale tekuté, tabletky nemám rada =/ prosím helpnite čo najrýchlejšie
rýchle preháňadlá
tu nejde len o žart ale o to že mám po krk toho čo robí že mi nadáva a aj ostatným, stále robí problémy a myslím si že by nám aj učitelia pekne za to podakovali, toto nie je normálne čo sa u nás deje, ja to tam mám asi najhoršie lebo chalana čo tiež šikanovali nedávno odisšiel, je nás iba 18 v triede! a väčšina odišla z tohto dôvodu, riešili sme to s nimi s učiteľmi riaditeľom so sockou no nič! jediné čo mali boli zlé známky zo správania a pokarhania ale čo sa s tým zmeni? minulý rok tohto debila chalani poslali desi a prestali sa s ním baviť a ukázali mu aké to je byť terčom posmechu a ja sprostá som sa s ním bavila a bolo mi ho i ľúto! a teraz ked sa s ním opäť bavia bolo mu jedno čo som pre neho urobila a čo oni urobili jemu! no my to už trpieť nebudeme, skúste sa vžiť do našej situácie, možno to je detské a sprosté riešenie ale iné nie je a to sme ešte dobrí...
no len že rozumne sa to riešiť nedá! riešila som to zo začiatku to bolo fajn ale neskôr sa to vrátilo opäť do starých kolají s debilom sa neddá nájsť rozumný spôsob jedine ten najdebilnejší
toto uz co je?!
to je jedno kolko mas rokov, spravas sa ako decko, to je vsetko
že 13? to už dávno nemám a nie nedá mi na hubu lebo ja mu to tam nedám ale niekto iný =P a neviem ako by na to došiel
aby ti potom nedal jednu na hubu za to
kolko mas rokov?13 maximalne, tipujem
šak ich nemám rada lebo mu ich asi ťažko napchám do krku
a este napises, ze tabletky nemas rada. klamarka.