ahojte...
Prosim o radu; je mozne, ze som tehotná, aj ked som este pred 2 tyzdnami mala menzes a od jeho ukoncenia som s priatelom este nemala pohlavny styk? Mam totiz "divne" pocity a to; citim rozne vone, pachy,..., som ospala a malatna, pobolieva ma hlava a momentalne mam zvysenu teplotu.
vopred dakujem
som tehotna???
ahojte ja vas zasa prosim o radu. raz som sem pisala ze sme s priatelom spali spolu a potom som si myslela ze som tehotna ale dostala som menzes ktory trval asi 4 dni a potom asi o dva tyzdne som mala taky vytok hnedy s troskou krvi to som nevedela co to je a potom som mala dostat menzes a on nikde myslite ze som od vtedy v tom? aj ma trosku brucho zaboli ako pred menzesom ale to je taky len na 5 sekund a potom to prejde tak no neviem co teraz a aj sa mi zda ze mi prsia narastli myslite ze som v tom?
mala oprava, priesvitna biela tekutina-tzv."kvapky lasky"(uz tie obsahuju male percento spermii, biela lepkava tekutina - ejakulat
k. ty mas kolko prosim Ta? 13?? Otazky ako naozaj(Bravogirl)... ta priesvitna lepkava tekutina ako pises sa nazyva ejakulat a najprv by som odporucala nastudovat nejake tie zakladne veci, skor nez sa pustis do suloze.
Pytala som sa preto,lebo som uz citala viacere clanky,kde nemusel do nej vobec vniknut,a proste sa to do nej dostala a otehotnela...je na to vela pripadov...
jasne, ze sa do teba dostala. vsetky lepkave tekutiny maju nozicky, takze ak do teba nevnikol, tak to tam potom dobehlo...prosim ta co su to za otazky ci mozes byt tehotna ak do teba nevnikol????
alebo, k akému styku to tam vlastne došlo?:)
ako chceš otehotnieť, keď do teba nevnikol?:)