ahojte, par mesiacov som bola v kontakte s chlapom, do kt. som sa zalubila, a to tak, ako nikdy v zivote. on ma ma rad, som jeho najmilsia dovernicka, fantasticka kamaratka, ktoru respektuje, avsak aj ked sa snazil, nezalubil sa do mna. navrhol mi zostat v kontakte ako kamarati, ale ja neviem, ci je to dobry napad. boli ma srdce, ze to nedopadlo podla mojich predstav. nic vazne sme spolu nemali, nespali sme spolu. nemam uz 15 ani 20, nemyslela som si, ze ma toto tak velmi zasiahne. poradte - je dobry napad kamaratit sa s nim a dufat, ze to, co k nemu citim, casom odide, alebo sa budem len tyrat? stale uvazujem, ci nie je sanca, ze sa predsa len zalubi. zamilovany clovek sa chyta aj slamky... dakujem za prispevky
zostat s nim kamoska?
pred 4 rokmi sa mi stalo nieco podobne..bola som neuveritelne zalubena,pozerala som nanho ako na otca mojich deti..no z jeho strany to bolo len kamaratstvo. tiez som si zvolila moznost ze lepsie byt s nim ako kamaratka ako nic (a samozrejme som dufala,ze sa to nejak zlomi), no ostalo mi to len dovtedy,kym si nenasiel svoju zivotnu lasku,s ktorou sa neskor i zasnubil,a vzdy,ked som ich videla spolu,boli to velke muky..tak som sa na rok a pol uplne vytratila z jeho zivota,pocas toho som mala iny vztah a postupne zabudala..teraz mam opat iny vztah a mozem povedat,ze ho berem ako svoj zivotny, a na toho kamarata uz pozeram iba ako na kamarata,aj spolu opat chodievame sem tam (ako partia)von,na vylety,cestujeme a nic v tom uz nie je. Takze mozno sa to podari aj tebe:)
Neprinutis toho druheho, aby sa do teba zamiloval ak to tak neciti ;) Je uplne zbytocne cakat vôbec na to, ze sa to este môze tak obratit, ak to necitil tak v prvy moment az doteraz, pochybujem, ze ho zrazu osvieti a zacne k tebe nieco citit. Ale neupustala by som od neho, jednoducho by som to prijala ako fakt, ze tak to ma byt a zostala by som s nim skvela kamaratka tak ako pises. Za kamaratstvo nikdy nic nedas ;) Niekedy je aj lepsie mat niekoho takeho pri sebe, komu sa môzes vyrozpravat, a zasmiat sa spolu s nim a ist na kavu ak mate volno...ty len musis zmenit pohlad na tuto vec. Ak to pochopis a prijmes ten fakt, ze nebudes s nim tak mas vyhrate, ak to nedokazes je pravda, ze by ta to len zozieralo a mozno este o to viac, keby si nahodou naozaj nasiel priatelku. Mne sa to stalo dva krat, pri dvoch rozlicnych chlapoch, ja som nieco citila, oni nie, ale bola som natolko silna, ze som to zobrala s nadhladom a postupom casu som ich brala ako skvelych kamaratov. Oni si nasli priatelky, ja priatela a vsetko je tak ako ma byt ;)
Ako v kontakte? je ženatý?a Ty?
oprava: *budes
na jednej strane je fajn byt s milovanym muzom aspon ako kamaratka, ked uz nic viac, je to lepsie ako ho uz nevidiet.. avsak ak s nim budem len kamaratka a dovernicka, budes sa trapit, tyrat samu seba, a on ti bude ublizovat svojim sukromnym zivotom, o ktorom ti bude rozpravat..nebudes mat z toho ,,kamaratstva" radost..
sama neviem, ktoru moznost by som si vybrala, keby som na tvojom mieste.. asi by ma zabilo, keby som bola pri nom a nemohla ho objat, pobozkat...ale pri predstave, ze by som ho uz nestretavala by mi bolo tiez hrozne nanic..
aj jedno aj druhe bude trapenie, ale ak s nim nebudes v kontakte, rychlejsie ta to ,,prejde", zabudnes na neho..asi by bolo lepsie nekontaktovat