Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Baví Vás Vaša práca?

Maoam

s mnohym suhlasim, v tychto vyspelych statoch sa ale z platu strhava strasne vela na daniach a poisteni, mnohi by ani neuverili, kolko to je

ale sweater, mas v mnohom pravdu

sweater*

ja niesom zastanca cisteho kapitalizmu podla mna by mal stat zabezpecovat zdravotnictvo, vzdelanie, a osotane blbosti ako napr. v svedsku, na oplatku ze mi stiahnu vysoke dane z vyplaty by som to bral.., naco by mi bolo zarabat kopu penazi keby som si musel vsetko platit a urcite aj poziciavat, ked si predstavim ze by som mal nejake zdravotne komplikacie urcite by mi na ne moje slabo zdanene vyplaty nestacili a musel by som si pozicat.. ja som zato, ze treba system vdelavania od zakladov zmenit a upravit ale za priame spoplatnenie niesom

lost

Huho

no platime za studium, ty si myslis, ze ucitelia ziju zo vzduchu a skoly vyhrievaju mimozemske prdy ?

platime to z dani, a potom studenti zdrhaju za hranice..

ano, mali by sme to spoplatnit ako v USA, nech si studenti zoberu pozciku a potom ju splacaju.. tak je to v kapitalizme normalne..

Huho

Bibisa to aj mne niekedy sa stava, ze robim robotu, za ktoru mam chut ja zaplatit kolegovi nech ju za mna urobi :-D Mna moja praca nebavi, chcem ju nechat, no zial to bude mozne najskor o rok, ci dva. Ale potom tu uz urcite nebudem. :-)

Huho

Ludia co sa stazujete, v nasej krajine sa neplati v skutocnosti za studium...ako je to v amerike... To ze si platite cestovne, alebo podobne, alebo smiesny poplatok 10 e raz za rok na vysokej za prolongacnu znamku, nie je v podstate platene studium. Tema bola o inom, ale ok, kto chce rypat...

User_37597

nemam problem s robotou ktoru robim ale ze by som ju milovala to asi nie..
boli roboty za ktore by som bola ochotna ja zaplatit zamestnavatelovy len aby som ju nerobila :D
peniaze hraju velku rolu.

VTomi

Moja súčasná práca ma baví, ale zadarmo by som ju nerobil. Ak by som bol zabezpečený, možno by som robil nejakú prácu aj zadarmo, ale nie túto, ktorú mám teraz.