Ako nestratit pri muzovi hrdost?

Príspevok v téme: Ako nestratit pri muzovi hrdost?
myšička1

ako nestratit pri mužovi hrdost ?
Ako byť nezavislou ženou ,ako dat najavo že aj ked ho milujem som s nim su urcite hranice a vlastne ako davate najavom svojiim priatelom že trebars castejsie stretavanie je pre vas dolezite?
neziarlite niekedy na jeho kamošov ze im da prednost pred vami ? stale je niečo prečo musi byt s nim lebo mu kamos odchádza do anglicka,lebo druheho povysili,lebo 3 sa naroodilo decko, lebo stvrtx ma proble...a ja som ta odsunutá . Ako im to naznačujete ? iba raz ,pressne a dokladne,

myšička1

šak jasne :)) ved to robim ,,,,chodim večerami vonku mam ludí kt.ma maju radi , sportujem citam knihy a v poslednom case mu ani nepisem smsky iba ked napise tak mu odpisem ale cloveka to bolí ked ste zalubený a on .....nie som ufnukana tym som si uz presla,proste zatnem zuby a držim ale racionalne ..my musime byt spolu ved vztah potom nesmeruje iba stagnuje a ja odkvytavam jak taky muskat po dadždi .... nie osm spokojna a presne to co pises aj robim nikto sa nikomu nepoveda kde bol ....mame sojve zivoty a zaujmy

odpovedam

Urcite sa mu nedoprosuj a ultimatum je hlupost, to robia ludia, ktori nevedia kontrolovat seba a tak to robia druhym. Je to nutenie cloveka do jednej z 2 extremnych moznosti. Co tak radsej kopromis?

maj aj ty svoj svet, svojich priatelov, svoje zaujmy a skus sa mu ty dlhsie neozyvat. Bud nezavislou od neho. Rob, co ti robi radost, sportuj, kresli, kup si neico, prihlas sa na nejaky kurz... moznosti je x.

Nech tvoj priatel vidi, ze si samostatna, sebavedoma a hodnotna osoba. A nie ufnukana zena, ktora bez neho par dni nevydrzi. Taku nechce nikto. Proste maj od neho odstup a ak mu budes chybat, sam sa ozve...

myšička1

tak potom zotrvat v tom vztahu ked vas ten clovek naplna ale vztah nie ??? neviem si predstavit zivot bez neho asi by som stratila stipku nadlahdku alebo odísť alebo čo robiť ? mysli to vobec vazne ? ved mame obaja odlisné zivoty.....

alenka_maxova

suhlasim s Magym :) Ako inak, ked pise o vztahoch presne to, co si myslim i ja :) Nastastie to nie je moj pripad, ale u kamosiek vidim, ze sa casto same stavaju do polohy tej, ktora je v tom vztahu "utlacana", odsunuta, ze to jednoducho nie je v rovnovahe. Na druhej strane, ak si chlap prirodzene cti svoje dievca, nepovysuje sa nad nu a ma ju za rovnocenneho partnera, dievca sa nikdy same od seba nestane "tutkou" vecne vyckavajucou chalana, kym konecne pride domov. Treba si jednoducho stanovit iste pravidla, nezabudat na svoju vlastnu hrdost, ale tak sito sa vediet rozumne dohodnut. Ono to ide, no bohuzial, ako casto vidim okolo seba, tak nie v kazdom vztahu....

myšička1

to som chcela ale kedze pracuje a ma pracu pohyblivu nie vzdy je to možné skoro nikdy .... má povinnosti a vacsinou iba ja sa musim niecoho zrieknut ak to neurobim viem ze spolu nebdueme oapt najmenej pard dni, tyzden ,..

Magy

najlepsim sposobom na rovnopravnost a rovnovahu vo vztahu je stanovit si nejake pravidla dohody - a neporusovat ich. rozumne sa dohodnut na tom, zhruba kolko casu budete travit spolu, kolko bez seba, ze si napr. nedelu vyhradite cisto LEN pre vas dvoch a pod. otvoreny rozhovor, rozumne dohody.

ultimata prichadzaju do uvahy len v pripade, ze jeden z partnerov zjavne dohody nedodrzuje.

myšička1

sme dvaja ludia ktorí maju svoj zivot avsak zdielame jednu posttel a mozno vizie do buducna s manzelstvom a s tym ze sme obaja citovo zranené trosky.

Nikto sa nikomu nespoveda kde bol ,nevesam mu na nos kam iidem prosto poviem ze idem sobotu na disko oa tak ...
a ano citim sa ako druha u neho ci ako tretiia

Fero M.

Noo rozpis skôr to ako často sa stretávate a ako často on chodí preč alebo si robí svoj plán a či zrušil aj dôležité veci kôli niekomu inému..

Noo na začiatku jej to nevadilo, boli sme často spolu , potom furt, potom som si navykol a potom to už nebolo dobre. Je skôr pravdepodobné, že si ludia sadnú ale aj tak nebudu chcieť spolu tráviť non stop 100% času.

rozpiš to prve čo píšem

myšička1

Fero.M- ty si mal taku ?:: ako s a chovala , nemohla zit bez teba? vypisovala ti furt?

Nuž myslim ze to je od zaciatu vztahu parca komplikovaná je toho vela a chapem ze sa chce venovat aj kamosom . Tak ja neviem stale slubuje ze sa to zlepsí a rrobíme si akože (on si robí ) plany ake to bude cez leto a hovorí len vydrz , vydrz .

myšička1

dakujem,asi toto som presne potrebovala pocut. Je zarazajuce ze hovoríme o svadbe ako nie že by sme ju chystali ...tak o par rokov...ale mozno su to iba slova do vetra. Neviem,.zarmucuje ma tato situacia dala som mu vela .ja sa len bojim že uz nikdy nikoho nebuudem tak lubit ako jeho ak mi povies ze taky sa nadje tak sa rozidem.

je tazke sa rozist ked vies ze milujes