HAK

Príspevok v téme: HAK
kocovinka

ahojte chcem zistit ci ma niektora z vas skusenost alebo ste poculi o otehotneni pocas uzivania hak? vraj je to zriedkave. ja si nahovarat nechcem ale nemozem si pomoct, bolia ma prsia co sa mi stalo iba raz v zivote, posledne dni som neskutocne unavena a spim od 8 vecer, a na wc chodim ako na beziacom pase, dnes rano mi bolo zle od zaludka a boli ma hlava. sex sme s partnerom mali tento mesiac sporadicky ale predsa by sa nieco mohlo stat. navyse beriem lieky tak preto nie je dobre aby som bola tehu.len je to divne, ze by sa to stalo pri uzivani hak :/ dakujem

maruska1111

môže sa stať, že žena otehotnie počas užívania HAK a má menštruáciu? lebo stať sa to môže ked žena neužíva HAK, platí to aj ked hak užíva?

jankaaaaaaaaa

ziadny test nezisti tehotensto dva dni po oplodneni. to je jedna vec a druha vec je, ze ucinok tabletky hak znizuju len silne lieky na epilepsiu, tbc a pod. ani ATB neznizuju ucinok hak

jankaaaaaaaaa

dzana: jasne ze sa nesmie uzivat ked je zena tehotna. ale ked zena otehotnie a nevie o tom a par tabletiek vezme nic sa nedeje. a niesu ziadne fakty o tom, co by sa stalo ak by zena uzivala hak pocas celeho tehotenstva, pretoze , povedz, ktora zena by sa takto nechala v tehotenstve testovat? asi ziadna

dana660xz

kocovinka ked beries aj ine lieky, moze to znizit funkcnost HAK, ale to moze stat aj za tvojimi problemami- príznakmi. a testy vedia zistit tehotnost uz 2 dni po pocati. no ked nedostanes, tak uvidíš, mozno je to len jarná únava v kombinácii s tými druhými liekmi.
veľa šťastia

kocovinka

dana660xz akurat dnes som nad tym rozmyslala, ze sa s tym zrejme rata. ja si to na jednej strane velmi nepripustam ked son brala hak ale tie pocity co mam su velmi silne..sak uvidim

dana660xz

v pribalovom letaku antikoncepcie je napisane, že neuzivat antikoncepciu, ak si tehotná, alebo je tam podozrenie na tehotenstvo. a dalej tam je napísane : nesmiete používať HAK ak ste tehotná. tak asi pre nieco to bude.

kocovinka

ano toto viem aj ja ale ms ma prist az za par dni, tak nemyslim, zeby to test zachytil. preto rozmyslam ci ma niekto s tymto skusenost. hak som vcera dobrala ale beriem ine lieky preto som z toho nesvoja. keby som bola zdrava ako rybycka a bez liekov babu by som sa nebranila