Ahojte chcem sa poradiť.Mám 17 rokov výšku 166 a pred mesiacom som ešte vážila 66kg doslova pribratá v bokoch a zadku v iných partíach to bolo normalne.Chcela som schudnúť raz a navždy.Obmedzila som akékoľvek mäso,všetky druhy múky,sladksoti mastné veci.Môj denný príjem bol zhruba 700KJ.Cítila som sa neskutočne unavená ,na umretie, pretože niekedy som toho pojedla naozaj veľa ,no po čase si moje telo zvyklo a teraz mi nerobí problém prijať takéto malé množstvo.Čiže vaha šla o mesiac dole na 55 kg ale dalej sa už nechce pohnúť smerom nadol!neviete prečo? potrebujem ešte schudnúť aj ked mi už vravia že vyzerám chudo! No prečo to neide dole? už som skúšala jesť aj jeden šalát denne ale stále je ručička na 55-ke.Denne vypijem 3 litre vody,bojím sa či to nieje z toho Je to naozaj divné...
CHUDNEM, no ručička stojí na váhe...
11 kg za mesiac? tak to mozes ocakavat jojo efekt, ak sa vratis k normalnemu stravovaniu a jasne, ked si dokopy nic nejedavala, ze si bola unavena
a ako planujes zit dalej, to chces do konca zivota byt na jednom salate denne?
Je to normálna hmotnosť. Nechudni ďalej! Normálne zdravo sa stravuj. Ale cvič rôzne cviky na bruško a boky ak sa cítiš že tam to máš pribraté. Veľa šťastia, a ahoj.
Veľa šťastia, ahoj.
Ahoj.
11kg za mesiac hladovkou - aaaaaaaach jo
no preco, lebo 55kg na 166cm je idealna hmotnost a narazila si na spodny limit u seba
ale vies, ze to co robis je chore, teda dufam