Mam uz 3roky priatela,je mily,uzasny,zniesol by mi modre z neba,sex s nim je uzasny,ako aj on sam! Strasne ho milujem a viem ze aj on mna a dokazuje mi to kazdym dnom viac a viac.,nikdy ho nechcem stratit. Ale ked mam prilezitost,vyspim sa s kazdym ktory ma co i len trosku pritahuje. Sexom s inymi si dokazujem ze som pritazliva aj pre inych a vobec z toho nemam vycitky. Co mam robit? Je to normalne? Alebo som jedina?Poradte mi. Dakujem,vazne mi to pomoze!.
Sexom s inymi si dokazujem ze som pritazliva aj pre inych a nemam vycitky
michaela,obdivujem tvoju odvahu vytasit sem takuto temu...asi by si mala vyhladat odbornika,ak tvojho partnera milujes,on by mal byt ten,pri kom sa citis pritazliva,to je normalne..ak ti ten pocit nedava,tak on nie je taky uzastny a ti ostatni ti nenahradia to,co ti chyba unho..teda nie za jednu noc.ja si myslim,ze tato tema je skutocna a asi vela ludi by sa prekvapilo,aka bezna v praxi:/
zhni v pekle
:D :D :D
Ako hovorí porekadlo: "Samochvála smrdí."
bibisa, co bradavice na kolenach, ale ci sa s nou bude chciet stretnut aj napriek tomu, ze bude mat pohlavne bradavice :D :D
isto viete ze som chcela napisat bradavice :D
janek a ked bude mat 2 hlavy,4 brady a pradavice na kolenach aj tak sa chces stretnut?
super parada napis stretneme sa mircoMY33@azet.sk
okej, dajme tomu, ze je tato tema skutocna. V tom pripade je zakladatelka temy zena s velmi nizkym sebavedomim a vyraznymi osobnostnymi poruchami, ktore by mala riesit cez doktora. Zdrava sebavedoma zena nevyhladava muzov za cielom zvysenia si vlastnej pritazlivosti. Nieco sa muselo stat u zakladatelky temy este v puberte, popripade v rannom detstve (napriklad sikana zo strany otca, zivot bez otca, velmi skore sexualne skusenosti a podobne). Amen
ak by toto bola vymyslena tema tak sa nedivim ale ak nie tak...tak to sa teda nemas cim chvalit.(k...a) :D