Cauko,
meriam akolo 169/170cm a vazim 55/56 kg...za posledne dva tyzdne som schudla 3 kg, bolo to v pohode lebo som nemala treningy,kt. su dost fyzicky narocne, takze som aj menej jedla,napr. ranajky a potom uz len nieco male na obed.Ale teraz ako na treningy zas musim chodit som strasne unavena ked tak malo jem,pritom vobec nesom hladna,spim najmenej 7 hod. tak nechapem...jedine ked sa najem mi je lepsie,ale potom zacinam zas priberat.V skole pomaly zaspavam aj ked si dam kavu.Nestava sa to aj vam??prosim poradte mi nieco,chcem ist dole na 54/53 ale ked budem takto zaspavat tak neviem neviem :D...diks :)
Ako nebyt pri chudnuti unavena??
Katka a ako teda vyzeras, prosimta? Vies, ake mas miery? Vaha je relativna, ak si sportovkyna a mas vela svalstva, malo tuku, vyzeras stokrat lepsie ako baba s tou istou vahou a vyskou, ale ktora nesportuje a je mlandrava.
Takze -ake mas miery?
Katka, aky sport robis a ako dlho sa mu venujes?
uvedom si, ze ako sportovkyna nemozes porovnavat svoju vahu s dievcatami, ktore nesportuju. To za prve.
Po druhe, ked nebudes dodavat telu ziviny v pravidelnych davkach, uplne si pokazis metabolizmus. Prides o svaly, lebo z tych telo cerpa energiu a to co zjes, sa ti ulozi ako TUKOVA zasoba, takze schudnes (sval) a zmlandravies.
samozrejme okrem inych zdravotnych tazkosti.
plus znicenej psychiky.
tak dakujem...proste nechcem takto vyzerat!!nie je to chore!!!urcite nie je moja vaha perfektna,mne je zo seba zle,kamoska co so mnou chodi na treningy schudla 10kg bola pribrata a teraz je ako prut,preco by som to nemohla dokazat aj ja??
Katka ide o to, ze ty neakceptujes svoje telo take, ake je. Aku mas fyziognomiu? Aku mas stavbu tela? Podla mna nie si prirodzene vychudnuta a nie je to pre teba ani prirodzene. Ale tvoja vaha je uz perfektna. Preco chces ist nizsie? Co ta k tomu nuti?
Blbe je, ze OCHORIES, ked pojdes na to takto.
tak co uz, ked neakceptuje hranice svojho vlastneho tela, hoci jej to dava jasne najavo
vsak na jej vysku je jej vaha uz fakt uplne perfektna, total stihla baba ako prutik
proste dosiahla hranicu, telo sa brani - uplne pochopitelne...
proste ja som za to, ze kazdy ma istu hmotnost, ktoru si moze udrzat stravou a cvicenim (nie hladovanim), ak hned pribera,len co sa normalne naje, je to jasne, ze jej prirodzena stihla hmotnost je vyssia ako ta, ktoru si vzala do hlavy
Tak neviem ci sa z kavy pribera....a urcite niesom na hranici podvyzivy :D o tom mozem snivat!!!Len nechapem ako to iny ludia zvladaju cvicit a popri tom aj nieco schudnut...musim si najst na to niaky system :/ som cakala ze s tym bude mat niekto skusenosti...
este aj ked trenujes.
no..ja dufam, ze ked skolabujes tak si buchnes hlavu a zobudis sa.
alebo si daj facku, to mozno tiez pomoze.
fakt chore.
a este sa cudovat, ze nevladzem... to kde sme uz toto.
presne ako pise Maoam, mozno tymto retardovanym spravanim schudnes na 53 kil, ale to chces byt na takejto strave kym ti neskolabuje organizmus, alebo ako si to predstavujes? Ved povedz nam.
a jasne, ze priberies, ked normalne jes, lebo toto NIE je tvoja prirodzena stihla vaha
ak by bola, nemas problem si ju udrzat
byt tvojim telom, tak nieze som unavena, ale aj pravidelne odpadnem, kks
ak mas velky vydaj a minimalny prijem, CO ocakavas?
vsak si uz aj tak chuda
ach baby...majte rozum
zacni jest