robila ma ustami a mal som na penise viete ten prvy vytok priesvitny (gec) a asi to prehltla moze z toho otehotniet prosim vas o radu velmi vas prosim o radu dakujem
moze frajerka otehotniet prosim je to surne napiste
jou: lol tak mozem spokojne vyhalsit, ze touto otazkou si vyhral celorocnu sutaz o najhlupsiu otazku :))) Toto je uz fakt sila, kolko mas rokov dpc 5?
..alebo si z nas jou robi srandu
no a taketo deti tu propaguju ze uz su na sex pripravene:)
samozrejme že môže otehotnieť
viď prípad toho nemeckého tenistu
toho tiež nejaká ruska len orálom a otehotnela a teraz platí jak murovatý - to ruskyné dieťa má dokázaneé že Becker je jeho otec!
jasne ze moze otehotniet...booze ake koniny mu tu rozpravate, sak jeho partnerka ma urcite deravy zaludok a z neho vyvod rovno k vajecnikom....booze chlapec, pokial nevies taketo zaklady, ze z oralu holka neotehotnie, tak ako to potom dopadne ked nedajboze dojde k styku??
Bože to je neuveriteľné, čo za trúby už sexujú!!!!To už fakt nemá obdobu,chlapče ty kde preboha žiješ?A tvoja priateľka ?
Ja skapem, to snad nie je mozne, co za somariny sa tu riesia.. ake otehotnenie? Hrabe Ti? Najskor skus vyjst aspon zakladku, az vies aspon zaklady a potom zacni experimentovat :)
ty truuuba,, ako moze otehotniet ked to spapala, ked aj semeno spapa nemoze otehotniet
prosim Ta, Ty mas kolko rokov? 10? Mne to pride, ze tu uz "sexuju" pomaly skolkari... ak niekto nevie taku zakladnu vec ako sa otehotnie, tak neviem preco sa vobec o nieco pokusa... si myslis, ze ked zjes jadierko z jablka, ze ti narastie v brusku????? ........... jasne, ze nemoze otehotniet!