Dobrý deň všetkým:)V najbližšom čase podstúpim operáciu menisku. A tak by som sa chcela opýtať či je tu niekto taký kto má s tým skúsenosti.. ako sa cítil po operácií a tak... Ja idem asi do nemocnice do ZA, tak ak tu je niekto taký kto tam bol, tak koľko dní bol v nemocnici ? Bola to tzv. jednodňová chirurgia ako som čítala na väčšine stránkach? Ďakujem za odpovede ;)
Operácia menisku
Pana, super, že Ti to dobre dopadlo :) Tiež prajem skoré uzdravenie.
ahoj juja dakujem za prianie da sa to vydrýat nie su ani velke bolesti jasne že to človek trosku citi ale dnes už skackam na jednej barle snazim sa byt sebestacna dufam že to rychlo pojde želam aby ty to dobre dopadlo pekny den pa
Tak som rada, že ti to dobre dopadlo :) Skoré uzdravenie prajem ;) Ja mám tú ortézu zatiaľ... pomáha, ale len ked ju mám, akonáhle ju dám dole tak to zase bolí :/ Takže asi pojdem na tu operáciu aj ja tak či tak :)Aj tebe pekný víkend ;)
ahojte tak to mam stastlivo za sebou nebolo to take hrozne ani boleti velke trosku neprijemny pocit ked vybarsli hadičku mam elasticjy obvez dhodim na barlach s coho mam nervy troska to pobolieva ale len troska na kontrolu eidem v pondelok a dufam že a dam rychle dohromady budem vas informovat pekny vikend pa
Super, napíš potom dojmy, keď sa dáš dohromady :)
ahojte baby tak už mam po tom a som doma este sice omamena ale hlavne ze je uz po tom pobede napisem viac pa
Pana držím palce :)) Neboj bude to dobré ;)) Ja mám od zajtra ortézu .. tak uvidím ako dopadnem :D
ahojte baby tak zatvaram notebok a ked ho znova otvorim budem mat po tom abudem doma pekny slnečny den pa
Pana, moc držím päste!!!! Pri vyťahovaní hadičky sa zhlboka nadýchni a pozeraj inam :) A bude to v pohode.
ahojte baby už je to tu zajtra o jednej nastupujem a o druhej ma robia ach joj dufam že to prekonam nech je už zajtra vecer drzte my palce v piatok doobeda sa ozvem pa