Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím potrebujem radu

Príspevok v téme: Prosím potrebujem radu
jarka 11

Dobrý den potrebovala by som poradit som už tri roky doma som nezamestnaná hladám si prácu ,ale taká čo by bola pre mna nejako nieje hladám všade brala by som všetku manualnu prácu ,len mám jeden problém zo zdravím,mám astmu čo sa musím vyhýbat prašnému, chladnému prostrediu a kde sú nejaké výpary ,potom mám reumu to je všetky artrozy ,osteopatiu ,osteoporozu krčové žily atd.. teraz mi vyskakuje pleco pri pohybe do prstov dostávam krče hlavne ked niečo s nimi robím teraz naposledy medzi palcom a ukazovákom nemôžem nič poriadne chitit do ruky ,nemôžem dvíhat tažké stále ma seká v chrbtici ,ale to sú stavy prechodné chvílu je pokoj a ani nevieš ako sa ti niečo stane ,ešte mám problém zo zrakom velmi dobre nevidím,mám po pätdesiatke inak na všetko sa liečim už desat rokov,ale problémi sú stále preto prosím o radu čo ako kam do práce s takouto diagnozou alebo čo sa dá robit? dakujem za odpoved

Lulu2011

J111 - ty asi nemas predstavu, co to je poberat ID, ten sa dava zial len na jednu diagnozu a ta musi byt dostatocne "hrozna" v lete som stretla jednu pani, co mala 10 diagnoz, vykrivene prsty, ID 100 eur jej vypocitali a makala ako fretka v 30 stupnovych horucavach a robila langose, ved z toho ani najom nezaplatis, je to chore v tomto state, ale co uz

jarka11

Prosím ta môžeš mi povedat viac to je lekár,liečitel? to musím ist za ním alebo len cez telefon ?čo stojí rada ? Dakujem za info