Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedia zástanci BIO len BIO ?

ele

a kde v Ba v zime nakupujete cerstve bio zeleninu a ovocie, dnes som v Tesku nakupila bio jablka, banany a tot vse :( A v tych niektorych bioshopoch to je hruza, ze sa nehanbia to ponukat, uplne zosuverene par tyzdnove ovocie..

ele

vodicka, ja som zvedava, ako ju zbavit necistot a tazkych kovovv, iba ju dat zmrazit? Malemu davam Lucku, alebo caj no nic-moc.

vodička

ľudia, tak po prvé destilovanú vodu piť nemienim, o tom som bola na prednáške - lekárskej - a nebudem riskovať. filtre sú zbytočne drahé, ale ja už rok pijem vodu zbavenú ťažkých kovov. je to dosť prácne, tá voda je ale báječná, chuťove úplne iná. robím si to sama doma, nemusím mať na to žiadny špeciálny prístroj, stačí mraznička. trocha to je zdlĺhavé keď to robíš prvýkrát, ale veľmi rýchlo na to človek príde. nie je to nijaká novinka, dá sa o tom veľa prečítať aj na internete, ale z toho som bola trocha popletená. kolegyňa išla za drzaňu a rovno napísala do centra alternamedica a poprosila ich, aby jej poslali postup ako sa robí v domácich podmienkach voda zbavená ťažkých kovov. a normálne jej to poslali, úplne zadara - ten postup. tak odvtedy to robím podľa toho a je to fakt fajn. už inú vodu ani nepijem. chcela som vám to sem aj skopírovať, ale nejde mi to, neviem prečo. tak kto má záujem podľa mňa tam môže úplne kľudne napísať a požiadať o to. len napíšte čo vlastne konkrétne chcete. voda je úplne báječná.

Deria

no ja tu mam stastie, mame tu strasne chutnu vodu, ked idem do blavy, zvyknem si aj zobrat, lebo tam sa naozaj neda pit. takze zatial pijem z vodovodu:( ale myslim, ze si ten filter kupim, pretoze to svinstvo je v kazdej vode, aj ked chuti dobre. ti, co uz ten filter maju, tvrdia, ze su zdravsi a vitalnejsi. jedna mi povedala, ze ich rodina si ho nosi dokonca aj na dovolenku. voda je totiz zaklad zdravia, tak nieco na tom bude. inac, pila som tu fitrovanu vodu, mnam, chuti vynikajuco. ja totiz nepijem okrem vody nic. (ani mineralku:))

lost

no ja som prestal destilovat, lebo 99,9% (0,1% = RNG :) ) mi hovorilo, ze to je samovrazda
fakt, niektori ludia boli tak hlupi, ze im hovorili ze "jjoooj, dva glgy a zabijes sa"
takemu niecomu jasne ze neverim
pil som to 2 tyzdne cca
a nevnimal som absolutne ziadnu zmenu u seba, ani k lepsiemu, ani k horsiemu..
aj moj pes vypil tu vodu tak 2-3 dni.. na test

a ano, viem co myslis, mne zas hovorili, ze to je MINERAL atd, to co tam zostane, tak neviem :/

ale ano, ta voda ma daleko lepsiu chut.. taku "cistu" resp nema chut.. a nie ta z vodovodu, ma taku brutalnu KOVOVU chut..

ale prestal som (docastne?) bud prejdem na filre, alebo aspon RI alebo neviem.. zevraj tie filtre brena, ci ako sa volaju? tie su dobre, pomozu?

uz som pocul aj o "magnetickej palicke do vody", ktoru urajne staci hodit do flase pockat par hodin a "vytaha" tie zle veci (hmm, neviem ci je to pravda, no teoreticky ak je to magnet, tak tazke kovy dokaze vcucat, ci nie? :) netusim, povedala mi to taka aleternativna lekarka (vystudovana MGR mimochodom) tak neviem..

vidis - nahradit ovocie vodou, to je dobry trik :) a kolko vody pijes? myslim cca litrov denne..

watermelon

prave som nakukla do destilatora po dnesnej destilacii - biele rosolovite hrudky, plus hnedy mazlavy povlak fuj nechutne je mi na vracanie

watermelon

lost a babulka, zacala som s destilovanou vodou. Ked som vcera otvorila destilator, bol tam dost velky humus, taky hnedy a biely povlak - to pijeme z vodovodu, fuj hnus. Mne voda z vodovodu nechuti, ta chut v nasom byte je hnusna, preto som sa zacala zaoberat tym, aku vodu pit. Z plastovych flias neprichadza do uvahy. filtre som nechcela montovat kvoli stahovaniu, destilator mi vysiel najlacnejsie a najlepsie. Ja hlavne nechcem pit chemikalie, pozostatky liekov, chlor a jeho nebezpecne zluceniny a tazke kovy. Inac pijem velmi malo vody, vdaka mojej ovocnej strave jej netreba takmer vobec.

bonaD

Ak píšete o vode a mikróboch v nej. Sú to živé organizmy a to mi až tak nevadí. Je veľmi málo veci na svete, ktoré sú sterilné. A možno ten chlór čo sa dáva do vody tie mikróby má odstrániť. Ale zase len pomocou chémie je tá voda akože "čistá".

Deria

bola som na jednej velmi zaujimavej prednaske o vode. ludia, neviete si predstavit, co pijeme! videla som mikroskopicky zaber z kvapky vody z potrubia, no hnus. potom som asi 3 hodiny nedostala do seba nic tekute.:( lebo z toho svinstva, sa vlastne robia vsetky napoje, teda aj mineralka. najlepsia voda je filtrovana. existuju kvalitne filtre, ktore dokazu prefiltrovat 99% vsetkych skodlivin, (vratane hormonov) su vsak dost drahe. no jo, zase doplaca na to len obycajny smrtelnik, lebo nie kazdy si to moze dovolit.:(