Ahojte ..Ak sa tu z Vás niekto vyzná do snov prosím Vás čo to znamená, ked mám opakované sny ??? napr..že sa mi sníval dneska a pred mesiacom ??? alebo to ked sa mi strašne ťažko dýcha vo sne ? dakujem ..nič na nete som o tom nenašla
Sen
Jane318 NAHÁŇANIE
Tento sen sa mi zdá ako to, že máš v reálnom živote pocit, že nerobievaš veci podľa štandardne očakávaných postupov. V tvojom okolí sa môžu nachádzať ľudia, ktorí ťa chcú presvedčiť, že by si sa takto rozhodovať nemala a nátlakujú na teba. Môže to byť v rodine, alebo v práci. Zrejme si v reále tvrdohlavá a držíš sa svojich princípov, ktoré pre iných nemusia byť pohodlnými.
Ďalej mám pocit, že to môže byť pozostatok nejakého tvojho rozhodnutia, alebo konania, ktoré si sama vyčítaš a považuješ ho za nelogické takto spätne.
Si teda zrejme posledný polrok obklopená ľuďmi, pre ktorých tvoje správanie nie je až tak prijateľné. Alebo sa tá vec, to tvoje rozhodnutie stalo niekedy za posledný rok.
Ty si čo myslíš?
Jane318 VODA
Voda zväčša symbolizuje zdravie. Ak je čistá, ide o dobré zdravie a ak je kalná, je to choroba. V prípade, že sa toho tak veľmi bojíš, môže to podľa mňa znamenať, že sa viac než ostatní bojíš ochorenia. Ak od detstva, možno si v detstve bola svedkom niekoho blízkeho, kto prekonával veľmi ťažké ochorenie. Mohol to byť tvoj otec, ktorý, ako hovoríš sa v tej kalnej vode utopil/teda ochorel. Ďalej si myslím, že tá voda symbolizuje výzvu a ty sa bojíš zlyhania a s ťažkosťami prekonávaš krízové obdobia. Opakujú sa ti tie sny v nejakých špecifických intervaloch, alebo pred nejakými horšími obdobiami? Si ty sama zdravá. Vyžaduje tvoje zdravie viac úsilia a pozornosti než je to u bežných ľudí? Mávam podobný sen o povodniach. Je to hrozné zobudiť sa z toho.
xxxxxxxxxxxx
Možno si médium a si citlivá na takéto veci. Zaoberala si sa niekedy nejakou ezoterikou? Čo sa týka tvojho otca, sú vaše vzťahy ok? Nie je niečo, čo by ste si chceli povedať? Spýtaj sa, či sa aj jemu sníva s tebou. Nám sa v rodine často stáva, že sa nám viacerým sníva o tom istom človeku. Smrť väčšinou symbolizuje dlhovekosť, alebo zmenu.
Snár - to beriem! To ma potešilo. Tarot a pod. je fajn. Nikdy som sa ním nezaoberala, ale fakticky to funguje (samozrejme, žiadna veštica Izolda mi nevyveští budúcnosť). Ono to býva tak, že tí, čo sú zmedializovaní, tak sa tým väčšinou zaoberajú len kvôli sláve, ostatní to robia fakt celým srdcom a chcú pomôcť ľuďom.
Česť výnimkám, nechcem nikoho uraziť.
A teda čo si myslíš o mojich opakujúcich sa snoch? :-D hlúpe, že?
Ja som si ich trošku vyložila po svojom, čo si o nich myslím, ale chcela by som aj tvoj názor (ak nechceš, nemusíš ho písať). Že či si myslíme to isté.
Jane318
Vykladám sny sebe a ľuďom okolo už od detstva. Od detstva som sa zaoberala výkladmi tarotu, numerologickými a tak. Na začiatku som si pomáhala 1 snárom, ale ostatné druhy ma nepresvedčili. Pomáhalo mi, že som si sny aj uprostred noci zapisovlala a ráno vyložila. Internetové snáre sú o ničom, takže tie sú úplne vylúčené. Celý život mávam prepovedné sny, ktoré si žiaľ vysvetľujem väčšinou až spätne. To mi ale aj tak potvrdilo niektoré symboly. Tie sú však často aj tak individuálne a niekedy ani tak nejde o konkrétny predmet, ale o vsadenie do situácie. V každom prípade nikomu nikdy nič negarantujem, pretože som sa stala dosť skeptickou. Aj keď to väčšinou vychádza. :-)Teda hlavná pomôcka je asi intuícia.
Dúfam, že snár nepoužívaš. Pretože snár je blbosť, ale zo snov sa dá čítať, len sa to treba naučiť. Snáre sú len tak pre zábavu skôr, lebo z jedného znaku sa nedá určiť celý sen, je tam ešte plno okolností, ktoré snár už nevidí.
Snár
Poviem ti len opakované sny.
Už x rokov (možno od mojich piatich rokov) sa mi hocikedy sníva sen, v ktorom je voda. Hlboká, kde nevidíš na dno. A ja sa buď musím cez ňu dostať, alebo popri nej, alebo proste ju len vidím, ale vtedy sa mi dvíha žalúdok, je mi zle a veľmi sa bojím. Tá voda ani nič nemusí urobiť, neutopím sa v nej, nikdy som sa v nej neutopila, ale veľmi sa jej bojím a je to moja nočná mora č.1. (možno je to aj tým, že keď som bola malá, možno som mala tých päť, možno menej, tak sa mi snívalo, že presne v takej hlbokej a zakalenej vode sa mi utopil otec). Ale tie sny ma mátajú furt. Dej je vždy iný, postavy iné aj prostredie, ale voda je tam hlavná a ja sa jej veľmi bojím.
Druhý opakovaný sen: Posledný pol rok sa mi začalo snívať, že za mnou behajú ľudia a chcú ma chytiť do kazajky. Napríklad. Alebo, že som v škole a tiež ma všetci naháňajú, aby ma hodili do náruče psychiatrov. Proste sú to sny, v ktorých sa ma všetci snažia presvedčiť, že som blázon, chcú ma hodiť na psychiatriu a ja pred nimi utekám, chcem sa skryť a opakovane vrieskam, že nie som blázon, že nech ma nechajú. Tiež, dej, okolnosti, postavy, všetko sa mení, ale podstata, že ma presviedčajú o tom, že nie som v poriadku tam je. Tento sen ale nepokladám za nočnú moru. (minule som utekala priamo z nemocnice z psych. oddelenia, ale zas v ďalšom sne som hľadala psychológa)
Jeden čas sa mi veľmi často snívalo o duchoch v mojej izbe. A toho som sa fakt bála.
Vždy to boli temné sny, skoro žiadne svetlo a vedela som, že sú tam. Nevidela som ich, len som ich cítila, alebo pohli vecami (poltergeisti). Nikdy ma nechceli zabiť alebo niečo také, nie priamo teda, ale vždy som pred nimi utekala a bála som sa ich.
snar pouzivas pri tom snar? alebo ako vykladas? mne sa druhykrat za mesiac snivalo ze som mala mrtveho otca, raz som videla jeho ducha a druhy krat som to brala ako samozrejmost ze je mrtvy pri rozhovore s niekym som to spomenula...inak sa mi nedavno snivalo aj s jeho bratom ale on je naozaj mrtvy a sme sa rozpravali ale neviem o com... sem tam mi do sna zabludia mrtvy...cim to je?
Snár - to ke´d ti tu napíšem čo sa mi opakovane sníva, vyložíš mi čo by to mohlo (zhruba) byť? :-O