Je tu niekto kto studuje alebo studoval tento odbor na vysokej skole?Rozmyslam ze si dam prihlasku na greckokatolickej fakulte v Po ale osobne nie som velmi katolicky zalozeny, ani nechcem byt knazom ..len ma vzdy bavilo ucit sa o vselijakych nabozenstvach na celom svete a tak chcem vediet ci aj tento odbor je takto stavany alebo ci sa zameriava len cisto na krestanstvo a ci to nie je nudne atd.
Religionistika - štúdium na VŠ
ak ta zaujima ake predmety sa tam vyucuju, chod na tuto stranku: student.unipo.sk
potom si tam vyber ze fakulta greckokatolicka, vyber forma studia denna, stupen studia 1. a st.program vyber religionistika, mas tam presne ake predmety su na Bc. studiu
studuju sa nielen nabozenstva ktorych je asi 1000 ale aj sekty aj krestanstvo sa studuje najviac lebo ma najviac vetiev.kamos tam chodi je to zaujima studium ale ake uplatnenie s toho bude neviem:)aa nestuduju sa len nabozenstva ma tam aj ine predmety.
Sto percent sa tam budes ucit o roznych nabozenstvach, ty sa v tom budes musiet velmi dobre vyznat, ale doraz sa bude podla mna klast na krestanstvo.