U mojho 4,5 rocneho syna v piatok vecer zacala horucka cca 39°C, zacal soplik zltej farby, radsej som isla na pohotovost, koli sopliku mu predpisali Penbene 1tbl/8hod...
Vecer v sobotu po 2 tabletke 40°C horucka. Zbijali sme zabalmi a nurofenom, neustupila az rano v nedelu, ale vecer znova teplota cca39,5°C.
V pondelok znova u doktorky ale antibiotika nam ostali, iba ine lieky od kaslu...Opakuje sa kolisanie teploty aj nadalej...a pridal sa suchy drazdivy kasel...CRP 55mg/l....
Neviem si vysvetlit tie horucky...synovi nie je velmi dobre...je velmi unaveny....uz neviem co dalej....ci vysadit antibiotika, neviem ci zaberaju...Moze mi niekto poradit, pripadne ci nema niekto podobnu skusenost....
Kolisave teploty 5 dni
leba - dakujem, aj my mame ist na kontrolu vo stvrtok, len moj sa neciti dobre, ze ho stale boli hrdielko....Nurofen mu davam stale od piatku,len od vcera vecera som ho prestala davat, Mozno aj preto ma stale zvysenu 37,5°C teplotu....no uvidime, co z toho vznikne...dufam ze to zvladne, celkovo mame problem,ze nechce jest ziadne ovocie ani zeleninu...aj ked mu davam na silu tak mi to vygrcia...ani ked mu rozmixujem a zamaskujem, ma taky chlpaty jazyk,ze to citi vsade....nezje ani lekvar, dzem, ani ziadne stavy pokial nie su z jablka a pomaranca....mozno mu to bude stacit....uuufff....uz som trochu z toho vsetkeho vycerpana....mozno by som mala zalozit novu temu....vycerpana matka...:-)
delphia - vzdy som respektovala lekarov, len zopar krat sa mylili aj oni, viem ze na niektore druhy bakterii niektore antibiotika nezaberaju a vytery nam zatial odmietli urobit...Ja sa na nikoho nestazujem a ani by som to nemala v umysle, pretoze beriem plnu zodpovednost za svoje ciny. Chcela som len radu....urcitu podporu...
Dnes celu noc aj teraz este stale ma 37,5°C, Ked mal 2 roky podobny priebeh mal jeho zapal pluc, po 2 tyzdnoch bratia Clacidu a teplot sme skoncili 8 dni v nemocnici, takze liecba na mesiac....
Uz som to inak dostala aj ja, svojim sposobom je to dobre aspon mozem skusat na sebe, ako pomoct synovi...Teraz je tych liekov tolko,ze ani neviete co je dobre.....Doktori to v tomto maju velmi tazke.....
antibiotika nevysadzat!!! ako ti to vbec napadlo??? preco nerespektujes nariadenie lekara a zvazujes takuto hlupost?! ak mu chces uskodit, tak ich vysad, ale potom sa nestazuj na nikoho...
tvoj syn ma zapalove ochorenie. je uplne normalne, ze je sprevadzane teplotami. od piatka akurat dnes uz zacne penbene zaberat. ale so zvysenymi teplotami rataj este par dni, hlavne podvecer okolo piatej.
Dobrý večer, my máme od piatku to isté, len s miernejšími teplotami, ešte včera večer mala 38,6st. Včera ráno sme boli u dr.nedala nám žiadne antb.má tiež žltý sopel - Pamycon, kašel bol najskôr dráždivý, teraz už odkašliava. Nurofen som dala len v piatok,ale včera tiež a už aj dnes, uvidíme, vo štvrtok máme ísť na kontrolu. Poradiť viac neviem, možno sú ant.zbytočné ak je to chrípka...Možno skúsiť striedať Nurofen a paralen po 4hod. Máme podobnú situáciu, ale tie teploty nie až také vysoké a cíti sa ok, tak držím palce.....