Ahojte. Viete mi niekto poradiť dobrú blond farbu alebo taku nejakú orieškovú? Ani jedna dobre nechyta. Ake mate skusenosti? Ved tolko dievčat ma pekne blond vlasy a ani jedna neporadi :-( Ďakujem
Farby na vlasy
ale podla mna je to plava :D
tu je ze tmava blond orieskova
Nie nevieme, orieskova farba je orieskova a blond je blond, kym neuvidim obrazky nedebatujem
to sa vola PIESKOVA blond a nie ORIESKOVA reboha. a young tvoju posadnutost aziatmi ries u psychiatra, to ze sa aziati farbia takoutou farbou udajne, neznamena ze jut eraz musime vsetci poznat
cize plava?
Moje , vy neviete aká je blond oriešková ? Aziati sa tým zvyknú farbiť, je to tmavá blond , taká biela s hnedým nádychom
Blond orieskova? to je ako farba? posli link lebo si ju neviem absolutne predstavit, blond je blond a orieskova je orieskova nie?
asi mas svoje dost tmave vlasy, takze potrebujes silnejsiu odfarbovaciu farbu, napr. syoss
...TAK JA KONKRETNE K TEJ 111 GARNIER SOM Z TOHO UZ NA NERVY,VZDY MI TATO FARBA CHYTALA TAK AKO MA,ALE ASI ROK CO NEMOZEM DOSIAHNUT ODTIEN,JEDNODUCHO NEODFARBI,JA UZ SOM Z TOHO NA NERVY DOSIAHNEM ODTIEN CO SA KOR PODOBA NEJAKEJ ORANDZOVEJ,TAKZE OD KORIENKOV SU SKAREDE A POTOM TIE PEKNE 111,ALE...
blond alebo orieskovu? sak to su uplne rozdielen farby, orieskova je hneda a blond je blond.
neviem o aky odtien sa snazis ani ake vlasy mas teraz, ale naj blond farba je garnier 111 v malej krabicke