Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

cvicenie v posilke

Príspevok v téme: cvicenie v posilke
emka4

ahojte chcem sa spytat, par mesiacov chodim do posilky, cvicim rozne aerobne cviky...na beziacom pase, orbitrek atd... schudla som asi 5 kil, teraz chodim o nieco pomenej, takze aj menej cvicim..skor si davam mensie rychlosti a ovela menej sa zapotim...prave preto neviem ci cvicim spravne kedze sa dost malo spotim ale vzdy mi ukazuju stroje ze spalujem kalorie... je to spravne takto cvicit alebo to ma efekt iba ked sa velmi spotim?

carey

smajliQa, no to som rada, ze to robim spravne :) teda ja som tymto schudla 6kg a 5cm z bokov, ale potom som sa na to vyse mesiaca vykaslala, jedla som sladkosti a pribrala 2 a pol kg... a napr. ked uz nevladzem poslednych 10min alebo tak, nezastavujem, ale idem pomalsie a nejako to doslapem

carey

No ja cvicim tak, ze radsej lahucko, cize mela zataz ale dlhsie tak 40min az hodinu...podla mna na schudnutie a formovanie je to najlepsie

mattod

Si zvyšuješ kondičku . A tým pádom keď máš väčšiu kondíciu,viac vládzeš a menej sa potíš. Podla mna je to tak.

vedajka

je normalne ze na zaciatok ide vaha richlo dolu a potom uz to ide tazsie, ale treba hlavne vidrzat a neprestavat, ak mas stale daleko do idealnej hmotnosti tak trochu pridaj v cviceni,ak si uz skoro na nej,tak udrzuj cvicenie v takej prijemnej intensite

smajliQa

prestala si chodit do posilky, teda chodis menej, ,,, vydavas menej energie, tym padom aj menej pijes.
clovek ktory malo pije, malo sa poti, niektory vobec.

hovori sa, ze pomaly dalej zajdes.. mne osobne sa osvedcilo cvicit pomaly a lahko...
pri rychlych cvikoch a namahavych sa mi akurat tak zvacsuju svaly. a to sa mi napriklad hlavne na nohach nepaci.

dolezite je len to, aby si za den mala vacsi vydaj ako prijem. a vsetko pojde dolu :)