zvyseny cholesterol

elka

Uplne upravit zivotospravu-cvicit a nejest vobec tucne, popripade aj uzivat tabletky, ked to inak nepojde...A hlavne mat primeranu vahu.

Alternativa

Aj pohyb, sport primerany veku a pripadnym diagnozam pomaha s uz spominanym znizit hladinu cholesterolu. A vraj aj poharik cerveneho vinka, aspon sem-tam.

kikulka

ja ho mám tiež zvýšený....každý deň užívam Lecithin a naozaj mi zabral,po 2 mesiacoch mám oveľa nižšie hodnoty,kúpiš ho v lekárni

mjaník

ak by tieto rady neboli účinné,vyhľadaj dobrého akupunkturistu nech Ti prelieči pečeň a cholesterol sa upraví

eliiii

Uz som si aj dala panensky olivovy olej malu lyzicku,no rano si dam velku.To co si pisal o tom grilovani,zbiehali sa mi slinky,no to mam rada.Aj zajtra sa chystame grilovat,tak to prisposobim tomu co pises,aj ked v podstate tak to robim.V nedelu Ti napisem ako chutilo.mnam

samko r.

Vidíš a k tomu si urob zeleninový šalát, ktorý poleješ jablčným octom zriedeným vodou, prileješ trošku olivového oleja a posypeš bylinkovým korením, resp. bylinkovou soľou. Ty, ale potom mi napíš, ako ti to chutilo!!!! Toto som odpozeral v Chorvátsku.

samko r.

Ešte by som ti mal dodať, že paneský olej obsahuje t.z.v. viacnenasýtené mastné kyseliny, ktoré spaľujú cholesterol, teraz to môžeš vidieť aj v reklamách, ale v nátierkach, tuším Flora. Ja som kedysi panenský olej pil každé ráno, ale slnečnicový. Ten je oveľa lacnejší, ale aj menej účinnejší. Ak si budeš niekedy grilovať ryby, po ugrilovaní ich daj na tácku a polej olivovým olejom. Mňám. Potom chlebíkom vyutieraj misku od ostatného oleja. To je paráda a tak prekonáš to, ak by ti tento olej dovtedy nechutil. Potom si na mňa spomeň a napíš, že som mal pravdu. Ja takto grilujem mrazené makrely. Už aby som bol zdravý a mal voľný víkend!!! Len som si narobil chuťky.