Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tragus piercing

tushi

ja mam tragus.. asi nejake 2 mesiace. prepich ma vobec nebolel (som sa az cudovala :D )piercer mi priebezne rozpraval, co robi, tak som vedela a nebala som sa az tak. je to podla mna aj dost o psychike. ja som sa na to strasne tesila. zozaciatku som to citila pri rozpravani- pohybovani sankou, ale nic strasne. na tej strane som nespala asi 3 dni, potom uz v pohode (je pravda, ze tam nemam nejaku obrovsku gulu :D )
este stale to nemam zahojene, ale ziadny problem s tym nemam. cistim si to, neboli to a hlavne paci sa mi to :)

nikita20

Ja mam tragus :) Robili mi ho v piercing. studiu a uprimne prepichnutie dost boli ale tak da sa to prezit..akurat potom cely den ma bolelo uz len to ked som zula nieco alebo pohla so sankou..a hojilo sa mi to asi 8 mesiacov..stale som tam mala hnis a taku gulicku ale potom som bola 2 mesiace pri mori a zazrakom sa mi to zahojilo a teraz uz bez problemov viac ako pol roka ho mam a aj v pohode spim na tom uchu, nosim sluchatka a vsetko je zahojene pekne :)

jankaaaaaaaaa

jedno hlavne a prvorade negativum je, ze to strasne boli a hrozne dlho sa hoji. so spanim na tomto uchu sa mozes rovno rozlucit