kde a ako sa dotknúť a hladkať?

Príspevok v téme: kde a ako sa dotknúť a hladkať?
(:...:)

takze chalani.
tuto temu som dala len a len kvoli tomu, aby ste sa vyjadrili, kde vsade vas mame drazdit, aby sme vas vzrusili ... ale nie pocas milovania, ale ked ste este obleceni napr. v bare, kde sme uuplne sami :P , alebo predtym ako sa vyzleciete ... a piste nielen miesta, ale aj sposoby ... ci len hladkat, alebo aj pritlaci, stlaci a tak
tak dufam ze sa nebudete hambit :D
ved je to aj tak anonymne :P

Rubi

Pali-pali co si ty vlastne zac?KAzdeho tu mas za sprosteho len ty si podla teba mudry ale zatial si nepomohol ani jednemu cloveku s jeho problemom tak co sa tu hras na svateho ked ani nevies co znamena pomoc bliznemu?Ha?Robis zo seba velkeho krestana ci co si vlastne zac ale pomocnu ruku nepodas.Neviem si predstavit aky zivot vedies ked vsetko co sa tyka sexu je pre teba nepripustne.Ani farari nemaju take puritanske nazory ako ty.

hentamten

a thake ze chlap vnima ovela viac ako zena sex ocami neviete???.....keby ze ma ta holka musela vzrusit dotykmi priamo na erotogenych zonach thak by to musela byt riadna skrata.s prepac... neviem ako ostatny ale moje ziena ma privedie ku dostatocnemu vzruseniu uz len drazdivym pohladom velmi stiplavymi slovkami a nejakou tou erot.recou jej tela...jej vlastnymi dotykmi,,, a az potom si ho postiska v ruckach,,.to je 100% zaruc...zbytocne sa tham chlapovi z bradavkami pol hod bavit budete...alebo po stehnach lozit,,,then nas orga je gombik na spustanie extazy.,.a ked sa devca nehanbi thak ide rovno nato..par krat ho postiska jemne dlanou cez rifle podrazdi a je to...+ tie zvodne reci pohlady...prosto ked da zena priamo najavo co chce.....to vie poriadne vytocit....nic ie je horsie ako dohadovacky a natahovacky recami ked obaja to chcu,,,,len sa recami zdrzuju,,,spontanost ludia,,pojde to samo,,.

aaa21

tak co by si na vnutornej strane stehien este chcela robit ked ste niekde v bare medzi ludmi.ked mas odvahu vlez pod stol a ides.tak len hladkat

(:...:)

spytat by som sa mohla, ale ja cem prekvapit chapes :) tak mi to nedavaj za zle ze sa pytam.
a poznat este tak dobre nepoznam ... inak to, ze po vnutornej strane stehien a vyssie...ale staci len hladkat alebo ako si to predstavujete?

anonymko

tak asi citlive miesta u nas su ako u vas:) a to krk a usi:) a taktiez aj vnutorna strana stehnien cim blzsie hore tym lepsie:D ved viete:) a co ja viem kde este posnazte sa a zistite to ved svojich partnerov urcite dobre poznate:P