Stres , Uzkost , Panika , Depresia , Strach

Príspevok v téme: Stres , Uzkost , Panika , Depresia , Strach
al0ne

dobry den ....

skusim vam nejak opisat moj problem ...

viem ze to vyznie mozno blbo aj sa tak citim ... ale mam neuveritelny strach z prace , z prace na linke , pase alebo nieco take podobne .... ked si len predstavim ze by som mal niekde stat medzi ludmi 8 hodin, 5 dni v tyzdni tak ma zaleje studeny pot ... strasna uzkozt , stahuje mi zaludok , nemozem spavat ... mam chut plakat .. nedavno som skusal pracu v zavode vydrzal som tam 3 dni ani jednu noc som nespal , nejedol ... snazil som sa ale nezvladol som to .. po tom ako som dal vypoved mi spadol obrovsky kamen zo srdca a z celej duse .. jednoducho taku pracu nedokazem robit .. ale potrebujem peniaze , chcem zacat zit .. takto sa to somnou taha uz od konca strednej skoly ... co je cca 3 roky .. nemam ani maturu takze na inu pracu ani pomyslat nemozem .. chcel by som si aspon spravit nejaky kurz ,zivnost ... ale nema ma kto usmernit ... antidepresiva beriem uz od ocovej smrti cca 3 roky ... neviem ci sa nieco take da liecit ...ale mam pocit ze sa s niecim takym nedokazem zmierit ...uz myslim niekedy aj na to najhorsie ... vzdy som chcel pracovat niekde v kancelarii , terene ... ale kedze nemam ani maturitu mozem na nieco take zabudnut ... naozaj uz neviem ako dalej ... to je len malicky urivok .. keby som sa mal rozpisat o vsetkom tak by to tu snad ani nevoslo ... dakujem za kazdu radu ... prajem pekny den

al0ne

uzkost a pod veci dostavam aj ked idem medzi cudzich ludi ... stale mam pocit ze sa vsetci na mna pozeraju a necitim sa dobre .. ale to sa este da zvladnut ...ale dakujem za vsetky rady ... neviem co budem dalej robit .. snad si najdem aspon nejaku brigadu a zarobim si na nejaky kurz ... mam 22

Lulu2011

Ahoj, ja tiez trpim uzkostami, jeden den som v pohode a na dalsi napr. takmer ani nevstanem z postele a celu noc prebdiem ako mi je zle, nastastie tieto stavy som nemala kym som studovala, takze dostudovane mam, no, ale co z toho, ked casto nevladzem, treba verit, ze sa vec zlepsia, v prvom rade si urcite DOKONC VZDELANIE, lebo pokial fakt nebudes sam podnikat, budes robit prace, kde sa fakt tvrdo maka za par eru a to so svojimi stavmi nemusis zvladat. Kolko mas rokov?

smajliQa

ahoj alone...

ja mam kurz kucharky a ani sa tym nezivim, spravila som si to ako zadne dvierka na stare kolena :)
momentalne som barmanka, a nie je absolutne ziaden problem urobit si barmnsky kurz a robit tuto pracu...

ms dobry plat, 2 tyzdne volna do mesiaca stretavas kazdy den mnozstvo ludi, a proste ZIJES :)

ja mam podnikanie a manazment, a mam 25 rokov, a za tu dobu ma uz vzali aj do kanclu robit, aj stewardku vlakovu a podobne, a NIKDY odomna nechceli maturitu, vzdy len njaku prax alebo skusenosti...

nezatazuj sa skolou,, ak si sikovny, skola je vedlajsia,,
pozri kolko vysokoskolakov sedi doma na zadku

ahoj 001

Ahoj,
vela ludi bez maturity robi uplne nieco ine ako su vyuceni. Snad keby si si spravil nejaky dobry kurz, dalo by sa s tym nieco robit. Neviem v akom meste byvas
tu v Bratislave je milion kurzov ale aj v inych mestach na www.education.sk je ich vela.Otvorit si zivnost je dalsia moznost.
Ak mas vodicak mozes robit vodica.Mas za sebou smrt svojho otca urcite to s tebou zamavalo ale musis ist dalej. Ja tiez nemozem robit tu pracu na aku mam vzdelanie takze ti dobre rozumiem.Mozes sa aj prestahovat do ineho mesta tam kde je viac moznosti