Dobrý deň,
poradí mi prosím niekto, niečo o lámavosti-štiepení nechtov. Často mám ruky máčané vo vode, nenosím gumené rukavice. Poraďte, aký prípravok by som mala na uvedený problém užívať. Ďakujem
Lámavosť nechtov
Moja zena pouzivala na nechty olivovy olej alebo kokosovy olej na noc a natiahla si na ruky platenne rukavicky.
Na trhu je viacero zmesi mineralov a vitaminov, aj kombinovane na kozu, vlasy a nechty(hair, skin, nails).
Aj v mojich obchodoch ich najdes, pozri reklamu Google, Doplnky vyzivy
A ten Viaderm je vhodný aj pre 15 ročné dievča? lebo som o nom čítala,že zastavuje stárnutie pleti a pod. tak sa bojím či mi to neak neuškodí..či to nie je náhodou pre staršie ženy
Aj mne sa lamu nechty, co mam robit??
Aj certík uzíva zinok, aby Filaga vyrastla do plnej parady :-))))))
Dobre uz odchadzam, sorry nedalo mi to :-))))
Ahoj...aj mne pomohol viaderm!Uzivam asi 3 mesiac a navyse mam z neho aj pekne leskle vlasy!
dobry je aj obycajny zinok, je to lacnejsie a funguje to, len vysledok uvidis az ked ti nechty odrastu samozrejme, dlhsie to trva
aj ja som často vo vode rukavice neprichádzajú do úvahy, tak skús pýtať niečo v lekárni na nechty, alebo drogérka.počula som že je dobrý aj selén zo zinkom
Ahoj aj ja som mala ten problem. Zacala som pouzívat specialne vitaminy na nechty a vlasy a odvtedy mam krasne zdrave nechty. Vazne to funguje.... Skus REGHAIR, alebo Revialid(tak nejak sa to vola)alebo Viaderm