Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo je život taký nespravodlivý???

dane

A ked sa tak zoberie len BOH moze sudit cloveka a neviem co je na tom take zle ze RNG to nechava na "bozi sud"
vidno ze je to dobry a poctivi clovek ktory nechava sudenie na boha a nie na ludi/alebo sam nesudi a neodsudzuje/ ktory su mnoho krat zaujaty.Len BOH nam vidi do hlavi a do srdca aky sme ludia,nikto iny nam tam nevidi.
Vela ludi sa pretvaruje aky su poctivi dobry a ake maju dobre umysly

dane

nezabudka tak urcite je lepsie sa spoliehat na "bozi sud" ako sa chovat ako hulvat a za kazde jedno zlo sa mstit.Myslim si ze vela ludi odsudi inych ludi bez toho aby na to mali pravo.Ale keby si povedali "ja nemam pravo sudit cloveka,na to ma pravo len boh"tak by to uplne inak na tom svete vyzeralo.Ale ked jeden robi zle a druhy sa mu hned msti.A to nehovorim o zavistlivcoch ked podrazaju inym ludom nohy.Tak sa ani necudujem ze ten svet vyzera ako vyzera.Ale tak asi to tak musi byt.Podla mna sparodlivost na svete existuje ale nie vzdy.

nezabudka137

RNG- no neuveril by si mi, ale dnes som sa prvý krát v duchu v práci aj modlila. Chodím občas do kostola a mala som rada aj svoju babku, ktorá velkú čast života trávila modlením. Osobne mám pocit, že na Boží súd nie je dobré sa spoliehat. Lebo-kto je vlastne dobrý a kto zlý ? Dá sa to presne definovat ? Myslím, že nie. Väčšina z nás by si totiž dobrovolne utrpenie na tomto svete nevybrala s vedomím, že na tom druhom bude lepšie a všetci zlí tam budú potrestaní. Všetci takmer chceme mat základné ludské potreby. Byt zdraví, pracovat, mat priatelov. Viera by nám asi nestačila

nezabudka137

ja osobne mám pocit, že príroda všetko riadi a že život spravodlivý je. Zatial sa u mna všetko zlé vždy na dobré obrátilo. Možno to tak nebude fungovat stále, ale snád si s tým dáko potom poradím. Je to asi tak, ako má byt.

bingham

RNG...krasne si to vysvetlil...takze zli ludia sa budu "smazit v pekle" a dobry ujo RNG bude odmeneny za svoju obetavu pracu

zaujimave ake veci si ludia dokazu vymysliet len aby mali svoju dusicku na mieste...a aby sa vedeli vyrovnat s realitou

slovenka123

Nespravodlivé je,že mi zase zvýšili nájomné o 50 eur.Mne to už teraz nevychádzalo,ja už neviem,čo tu už máme naozaj pomrieť od hladu?Končím s liekmi,nebudem na ne mať,nebudem už asi ani kúriť,len aby som neskončila aj so synom na ulici.Toto už ani nie je život.Keď vidím tie témy ako,sylikonove prsia,tetovanie,alebo mám chlpky na bruchu,je mi zle.