Ryžová diéta.....poznáte nejakú???

Príspevok v téme: Ryžová diéta.....poznáte nejakú???
ivka2

Pozná niekto nejakú ryžovú diétu???pomohla????ak áno a dalo sa pri nej aj žiť tak mi ju prosím napíšte...lebo take niečo ako ovcná dieéta alebo mliečná diéta je mi proti srsti..ja chcem aj jesť aj chudnúť:))..asi je to zložité ale ja nechcem hladovať....a aj cvičím..a nechcem schudnúť 20kg, len 6kg aby som si spevnila postavu, hlavne co chcem dat dole je stehna a zadok,no a aj brusko:(

ivka2

minule som skusala jest cely den iba zeleninove rizoto..bola som hladna ako vlk..takze aby som vydrzala jest 36 dni iba ryzu so zeleninov u mna nehrozi..:(

lasturnik

Cica, tak s tou druhou bradou, no neviem...najlepsie bude, ked zrat nebudes a cvicit podme, raz...dva...to pomha, tri...styri...jaky si dobry.....
A cica nezer!!!!

lasturnik

Ahoj. Tak s ryzovou dietou mam osobne skusenosti. Plati jedoduche pravidlo....ryza uvarena v osolenej vode sa kombinuje so zeleninou (okrem strukovin a kukurice), bud cerstvou, alebo tepelne upravenou (najlepsie v pare).Na kazdy den mas k dispozicii 500g ryže a zeleniny kolko Ti hrdlo raci. Vydrz minimalne tyzden a uspech mas zaruceny, minimalne 4 kg dole. Ak to skombinujes s cvicenim, tak to ide rychlejsie. Ja som si pomahal aj tabletkami BIO CLA boomster.

klifon

to nie je ryzova dieta, ale kura na precistenie organizmu a trva 36 dni. Prvych 9 dni ryza, druhych 9 dni ryza so zeleninou. potom sa pridavaju strukoviny a nakoniec sa moze kombinovat - bud zelenina alebo strukoviny. Ryza sa konzumuje natural

aljoska

Nepamatám si to presne,ale kdesi som čítala,že na jeden den treba uvarit asi pol kila ryže a rozdelit to na 5 dávok.Dalšie dni tam možeš pridat zeleninu,ale tiež len podusenú.Neviem,ešte som to neskúšala ale kamarátke išla 3.den už hore krkom.Tak neviem.A určite je zdravšia naturálna ryža nelúpaná.

elle

Ivka, sory ale ryzou si určite neprečistíš organizmus, aspon nie s tou obyčajnou. Prečistíš sa ked sa vratiš k čírej prírode :-))

sii

neviem, myslim ze tym cistenim je myslene skor to ze sa zbavis skodlivych latok, pripadne hlienov atd.
Viem to lebo som to skusala, reagovala som totiz alergicky na antibiotika a mam poskodeny nervovy system. Tak som to ryzovou dietou vyplavovala von.