Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kolko dni ste vydrzali nemasturbovat?

William Tell

dal som si raz vyzvu, ze kolko vydrzim, dokym sa tu uz neda vydrzat. Vysledok: 40 dni. Ale paneboze do bol masaker... posledne dni som sa uz nevedel na nic sustredit. Takze tak. Kazdy druhy den je dobre pre psychicku pohodu, ale ako zase je to dost individualne.

Kubo1998

Ja už držím 19 dní. Je to niečo strašné. Posledné dni to už je doslova utrpenie... myšlienky na sex mám dookola. Moje terajšia priateľka je len pravá ruka takže to nemusím riešiť. Povedal som si že dám mesiac, ale neviem neviem ?

0vecka

prava tpch nepraskli ale dostavili sa zapaly atd... imho je to blbost sa snazit vydrtzat co najdlhsie pokial to nieje nejaka uchylka atd

u mna to bolo max 5 dni a to preto aby som nazbieral kvalitnejsie spermie...

SiskaV

Viem že je otázka smerovaná na chalanov ale mne to nedá neokomentovať :D viem aké to je snažiť sa "abstinovať" dlhší čas :D kedysi som sa snažila čo najdlhšie a minimálne mesiac :D vydržalo mi to presne 22dní a to je aj môj rekord ktorý už nikdy neprekonám a ani nechcem :D nedokážem si predstaviť že počas plodných dní kedy sú ženy najviac chtivé by som sedela doma so založenými rukami :D a keďže som násťročná nevydržím bez toho ani týždeň :D.. držím ti palce :DD

Oleo

Ja som vydržal tak maximálne 3 dní a na štvrtý deň má sľktráfalo. Ale vydržal som aj 8dni keď som nemal chuť a to som sa divil

prava tpch

arman, semenniky z toho este nikomu nepraskli. Takze skludni hormon a lesenie fujary nemusis vesat hned na verejne forum. Je to uchylne.