Idem kamerovat sperky pre moj intrenetovy obchod, nevedeli by ste poradit nieco samootocne kam mozem polozit sklo / zrkadlo a na tom to kamerovat? Mna napada len magnetofon :-D Potrebujem aby sa to pomalsie otacalo.
Napady sem s nimi :-)
Su tam samozrejme aj ine, cenovo vsetko do $10, myslim ze ked je posta zadarmo a nechce sa ti to skladat od zakladov, tak to stoji za to, na tej strane deal extreme, si daj hladat cokolvek na sposob "Solar Powered Turn Display" a najde ti to viad druhov, neuveritelne lacne ponuky, u nas by to stalo tak 99eur :D
A este jedna vec ma napadla.Na pecenie je aj taky ten mixer robot kde si zalozis mixer do stojana a druha cast je na zalozenie mysky ktora sa pomaly otaca.To by sa dalo nejak urobit/kto je sikovny/
A toto ? www.youtube.com
na jednu z metliciek pripevnit polystiren pekne ho obalit a potom este dat na neho zrkadlo/ale tu jednu metlicu by trebalo poskodit/neviem ako to opisat.
Z metlicky odrezat tak aby sa dal polystiren nastoknut na metlicku aby bol pevny.
Alebo este ma napadla mikrovlnka.Ale ta sa zacina tocit az ked sa zapne.Tak zistit na akom principe to funguje a zohnat jednu mikrovlnu za par korun a prerobit ju nejak na to tocenie/ale tak na vsetko treba dost casu a mozno aj trpezlovosti/
Lost, snurka tam je vidno...si pozri toto video ako tam je vidno kazdy chlpok...tomu by som sa chcela vyvarovat.
a ten mixer to aj mna napadlo, ale rychlost je velka a tak isto neviem co by som tam pripevnila miesto metlicky...
rucny mixer kde nedas metlicky ale nejaky stojan urobeny nastoknes namiesto jednej metlicky,das na najmensie otacky a mozes fotit.