Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vsetci chcu byt hned kamarati... co robim zle?

Príspevok v téme: Vsetci chcu byt hned kamarati... co robim zle?
Tarantula

Znie to cudne, ale dost mi to prekaza. Ako mam ludom dat vediet, ze o nich nemam zaujem a zaroven sa k nim nespravat odmerane, ked vlastne nemam dovod? casto sa mi stava, ze ma ludia volaju von, aj ked ma este vobec nepoznaju. Jednoducho povedane, vsetci sa na mna lepia. Napr. idem na nejaku niekolkodnovu akciu, spoznam sa tam s ludmi a vela z nich sa mi ozyva aj potom, pritom ja mam pocit, ze som sa tam s nimi ani poriadne nerozpravala. Ja som taka, ze ludi neodmietam, rozpravam sa z kazdym bez rozdielu, spravam sa ku vsetkym v zasade rovnako milo, ci uz ich mam radsej alebo nie. To nie je pretvarka, jednoducho nevidim dovod, preco by som sa k ludom, ktori mi nie su sympaticki mala spravat inak. Lenze oni si to asi potom inak vylozia. Neviem ako to vysvetlit, aby to nevyznelo sebecky. Stretli ste sa s niecim takym?

sad2

Tarantula: ako ja by som s tebou menil hned, presne ako pises, ja mam problem so oscialnou fobiou aj to cervenanie, a vsetko okolo toho, tak mna by takyto zaujem ako u teba nieze tesil ale to by som asi skakal od radosti..
ak sa ta mozem spytat ako prebiehala ta zmena u teba? robila si to sokovou terapiou, ze proste si narocky vyhladaval spolocnost?
a teda podla mna ten suvis tam bude urcite aj s tou tvojou minulostou, mozno stale este nie si zvyknuta na tu svoju premenu.. a ako introverti (ak sa to tyka aj teba) tak presne oni maju problemy s odmietnutim, resp. nevedia povedia nie a snazia sa vyjst s kazdym a tym padom obmedzuju aj sami seba..

Tarantula

sad2: to iste mi napadlo. ja som mala vsetky priznaky okrem cervenania kedysi, ziadnych kamaratov, nic, des z ludi, ani na wc som na zakladke nesla. behom niekolkych rokov \"sebamucenia\" a chodenia do spolocnosti sa to dostalo sem a kedze este vo mne vela toho dostalo ma ten zaujem poriadne desi :D Myslis, ze sa da s tou asertivitou nieco robit?

J111, xy:)lenze toto je naozaj extrem, nie je to par ludi, deje sa mi to vsade kam pridem.

\"tiez ako ja\"
vobec ti to neprekaza???

tiez ako ja

uplne moj pripad :) ja tiez len niekoho stretnem a uz ma pocit ze musime byt najlepsi kamarati a chce sa stale stretavat a volat a vsetko a pritom len som nechcela odignorovat ale zo slusnosti sa pozdravit, zoznamit,...

xy:)

nooo myslim, ze kazdy ma vo svojom okoli ludi, co vyhladavaju jeho pritomnost, i ked ich clovek zrovna moc nemusi.. niekedy sa blbo naznacuje, ze ich nemusis. ale da sa to :D

sad2

podla mna ti chyba urcita davka asertivity, a mozno ma tvoja osobnost pritahuje druhych ludi niecim, tak ludia radi vyhladavaju tvoju spolocnost, podla mna je to deviza nez nejake utrpenie..
vies kolko ludi so socialnou fobiou by s tebou rado menilo:)