caute ludia neviete mi poradit chcel by som si na velku noc spravit dovolenku na SK ... treba v Slovenskom raji auto? ... a kam konkretne s oplati ist?
Slovensky raj
A mozem ich strielat ?
ja to mam u riti auto si poziciam ak ho ukradnu tak ho ukradnu :) ...
no ak ste trocha zvedaví, máte zmysel pre dobrodružstvo, inú kultúru a nie ste anarchisti či národniari, choďte sa tam pozrieť. Taký pohľad nie je možné vidieť inde, len v slovenských osadách... Ak máte šťastie, či dobrého sprievodzu dokonca to neni ani nebezpečné :). Ale do toho sa púšťať nechcem, to už by bolo na inú tému...
Skôr tých ľudí som mala na mysli, resp. nehovorím že sú zlí, ale niektorí sú dlhoprstí, no to sa nájde všade. I keď tam ten kraj je špecifický osadami...
Slovensky raj je jedno z najkrajsich miest na SR, urcite neolutujes, krasna priroda, pekna turistika a aj adrenalin, tie rebriky su tam fakt adrenalinove..:)
tak urcite ak chce spochodit co najviac tak chod autom, lebo je tam niekolko vyhcodisk na tury , ktore su od seba vzdialenejsie..
dikes... auto si chcem pozicat som pozeral ze za 30 na den sa uz da pozicat nieco co jazdi...
keď máš možnosť auta tak určite áno, spojmi je doprava komplikovanejšia..Len dávaj na auto dobrý pozor :o) Bola som v slov.raji pred pár rokmi, doporučujem Tomášovský výhľad, Kláštorisko, Geravy, Dobšinská ľadová jaskyňa, v podstate všetky vodopády sú krásne, z okolia napr. Spišský hrad, Levoča...záleží čo konrétne chceš vidieť. Peknú dovolenku :)